HANNS-G HL272HPB

Monitorul LED HANNS-G HL272HPB e unul de 27 inci și foarte accesibil care se adresează atât pasionaților de filme cât și gamerilor. Poate un monitor bun pentru multitasking că doar  are rezoluție FullHD și un ecran cu aspect wide. Design-ul simplu și elegant în același timp: suprafețe lucioase, iar ecranul are o protecție mată. Prețul său mi s-a părut destul de atractiv având în vedere că are o concurență destul de mare. Alternative la acesta veți găsi de la diferiți producători însă nu toate vor fi așa de atractive din punct de vedere al prețului. Bugetul necesar trebuie să fie destul de generos în special dacă doriți și un kit de montare, deoarece acest model numit HL272HPB are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul nu e însoțit de tehnologia de conversie 2D-3D dar nici nu puteți avea astfel de pretenții la un așa preț. E ideal pentru a-l folosi împreună cu o consolă hardware sau un PC de ultimă generație. Caracteristicile de imagine sunt următoarele: timp de răspuns 5 ms (2ms GTG), contrast 3 milioane la 1, luminozitate de 300 cd/mp, aspect 16 pe 9, unghiuri de vizibilitate bune dar nu foarte bune (cele cu panou IPS au unghiuri de 178 de grade).

Deasemenea trebuie să specificat că are montare VESA de tipul 100 cu 100 cm, două difuzoare de 2W fiecare, intrare DVI, VGA și HDMI. Deci poate fi conectat la orice PC, consolă, media player, laptop sau tabletă. Consumul de 40W mi se pare destul de ok deoarece ecranul e mare. Trebuie specificat că e destul de ușor – 4.5 kilograme, iar din poza de sus se observă că e și subțire.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: mi se pare destul de ieftin pentru un monitor de 27 inci, are toate intrările video, design elegant, boxe și poate fi pus pe perete cu suportul potrivit.

Minusuri: nimic la un așa preț.

Concluzie

Acest HANNS-G HL272HPB e un monitor perfect pentru cei care vor un ecran generos dar nu vor funcția de televizor (adică tuner TV), boxele incorporate vă pot scuti de ceva bani iar dacă nu aveți un birou suficient de spațios, un suport ar rezolva problema. Un astfel de kit de montare nu e foarte scump dar merită încercat împreună cu un monitor de 27 inch.Jos am pus o prezentare a unui model destul de similar ca dotări și caracteristici:

Te-ar mai putea interesa