HANNS-G HL249DPB

Un monitor al anului 2012 în România e acest monitor LED HANNS-G HL249DPB. HANNS-G e tot Hannspree, însă e divizia care se ocupă cu realizarea monitoarelor LED ori LCD. În general, acest producător se remarcă prin monitoarele sale incredibil de ieftine, iar despre raportul dintre calitate și preț trebuie spus că e unul destul de bun. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » (am văzut că la un magazin online costă 168 lei, dar aceea e o greșeală), iar calitatea e oferită de caracteristici cum ar fi ecranul mare de 24 inci, tehnologia LED (nu e ceva nou, dar e bine că o are pentru a oferi un consum mai redus de curent), rezoluție optimă vizionării filmelor Full HD și de altele.

Poze

Pentru a vă face mai bine o opinie despre acest periferic vă recomand să admirați imaginea de alături. Trebuie recunoscut că aspectul nu e la fel de atrăgător ca cel al unui monitor LG ori Samsung, dar facilitățile cu care vine sunt foarte bune pentru cât costă. Din poză nu se vede, însă HL249DPB vine cu boxe (nu sunt puternice – au 1W fiecare, dar îți faci treaba cu ele) și are chiar și port digital de tip DVI.

Monitorul

Specificaţii tehnice

HANNS-G HL249DPB e destul de la zi cu detaliile tehnice și asta chiar dacă are un preț de undeva la 600 lei. Venind cu un ecran de 24 inci e un monitor mare și cu siguranță că nu vei găsi ceva mai ieftin de 24 țoli. Din păcate brandul „Hanns-G” nu e la fel de… „puternic” ca și Samsung ori Philips, dar monitorul vine cu o fiabilitate foarte bună deoarece acest producător oferă o garanție de undeva la 2-3 ani.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu port digital și de tip analog, adică cu DVI și VGA; nu costă deloc mult; e destul de bun la gaming deoarece are un ecran mare și rezoluția acestui ecran de 24 inci e de 1920 pe 1080 pixeli; aspectul e unul destul de clasic și prin „clasic” mă refer la faptul că arată precum majoritatea monitoarelor HANNS G.
Contra: putea avea HDMI.

Concluzie

Dacă vrei un monitor mare cu care să te poți uita la filme HD ori FullHD atunci modelul HL249DPB ar fi destul de bun deoarece e atractiv din punct de vedere financiar și al dotărilor. Fiabilitatea sa e destul de bună și asta mulțumită garanției care e mare, și probabil că va fi oferită posibilitatea extinderii acesteia la mai mult.

Te-ar mai putea interesa