Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HANNS-G HL225DBB

Acest monitor LED HANNS-G HL225DBB funcționează excelent atunci când vizionezi filme HD sau jocuri pentru PC. Datorită dimensiunilor sale (diagonală imensă), puteți să spuneți că are o rezoluție Full HD. Vine ca alternativă la vechiul HA195ABB care are ecran mai mic, un design nu prea reușit și nu era nici prea performant. Chiar dacă dimensiunea ecranului e de 22 inci, spațiul vizibil e doar de 21.5 inci. E un monitor foarte subțire ca și restul modelelor cu tehnologie LED. Am rămas oarecum surprins de faptul că nu are conector HDMI având în vedere că are o rezoluție foarte bună. Butoanele pentru ajustări și meniu sunt situate în partea de jos dreapta iar utilizarea lor poate fi o experiență unică deoarece nu sunt luminate. HL225DBB are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Din lateral

Porturi

Specificaţii tehnice

Are un display LED de 21.5 inci deci are o rezoluție 1080p, ideal pentru filme la calități superioare dar și jocuri. Timpul de răspuns e de 5 ms care e unul optim și întâlnit mai la toate monitoarele. Acest ecranul reproduce un număr de 16.7 milioane de culori, are un contrast dinamic de 15 milioane de culori, un contrast tipic de 1000 la 1, o luminozitate de 150 cd/mp, aspect ecran 16 pe 9 și unghiuri de vizibilitate de 160/170 grade pe verticală/orizntală.

Are destul de multe standarde: CE, GOST, CB și 3C. Nu e un model cu Tuner TV incorporat deci nu are nici boxe dar vine cu VESA de tipul 100 cu 100 mm. Ca și conectori are intrare VGA și o intrare DVI. HL225DBB are o greutate de circa 3.1 kilograme și vine cu un consum maxim de 28 W și blocare Kensington. Deci după cum vedeți e un monitor foarte reușit din punct de vedere al configurației dar și al designului.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: arată foarte bine, destul de ieftin, are atât port VGA cât și port DVI, poate fi montat pe un perete dar și securizat, contrast ridicat și un timp de răspuns bun pentru jocuri.

Ca minsuri: lipsa HDMI-ului și butoanele sunt prost poziționate. Ar fi fost o alegere ieftină și pentru posesorii de console dacă avea intrare HDMI.

Concluzie

Dacă căutați un înlocuitor pentru vechiul LCD (sau CRT, în cel mai rău caz) acest HANNS-G HL225DBB ar trebui luat în considerare dacă doriți să faceți o alegere bună. Spun asta pentru că pentru un buget mic veți ava un monitor Full HD performant și elegant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu