Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HANNS-G HA195ABB

Acest monitor LCD HANNS-G HA195ABB este unul dintre cele mai ieftine monitoare LCD de pe piaţă. Motiv pentru care recomand acest moitor chiar dacă nu vine de la o marcă cunoscută ci de la un producător intrat de câteva luni pe piaţa electronicelor din România. O alternativă mai nouă dar și elegantă cu ecran generos e HL225DBB. Acesta se numeşte Hannspree şi este cunoscut pentru laptopurile de 12 inci şi tableta recent lansată care este cea mai ieftină tabletă PC de 10 inci de pe piaţă. Chiar dacă la prima vedere par „chinezării”, ar trebui să ştiţi că sunt „chinezării” foarte bune motiv pentru care au o garanţie îndelungată, se află în topul vânzărilor şi nu există plângeri la adresa lor. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi prea există alternative la acest model deoarece ar un preţ sub piaţă şi chiar dacă nu arată precum un Samsung, LG, BenQ etc. are specificaţii tehnice mai bune decât cele enumerate de mine.

Poze

Din față

Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 18.5 inci, timp de răspuns 5 ms, rezoluţie HD+ de 1366 cu 768 pixeli, aspect lat, luminozitate 250 cd/mp, reproduce 16,7 milioane de culori, contrast tipic 1000 la 1, contrast dinamic 15.000 la 1, unghi de vizibilitate de 160 de grade pe verticală şi orizontală.

Ca şi standarde HANNS-G are TCO’03 şi Energy Star 5.0. Nu are TV Tuner sau boxe integrate, dar poate fi montat pe perete pentru a mări spaţiul de lucru de pe birou. La capitolul intrări HANNS-G HA195ABB are intrare VGA, deci se adresează posesorilor de calculatoare sau laptopuri care doresc un ecran mare pe care să vizioneze filme, dar poate fi util şi pentru uz zilnic.

Un astfel de monitor LCD HANNS-G HA195ABB Are un consum de 21 de W şi cântăreşte undeva la 3.7 kilograme.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: consum redus de curent, ieftin, are suprafaţă lucioasă, poate fi montat pe perete, ideal pentru vizionarea filmelor preferate şi are o diagonală destul de mare.

Ca minusuri: contrast dinamic cam mic şi nu are intrare DVI.

Concluzie

Acest monitor LCD HANNS-G HA195ABB poate fi o achiziţie inteligentă, deoarece în mare oferă cam ce oferă şi un alt monitor mai scump, arată foarte bine şi este destul de performant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu