Hama 52502, PB 15/50

În cazul în care ai un birou de copiat acte sau la firmă prelucrezi multe acte atunci ai nevoie de un aparat de spiralat Hama 52502, PB 15/50. Nu costă deloc mult și eu zic că-ți recuperezi banii rapid deoarece o spiralare costă destul de mult și un lucru nasol e că majoritatea librăriilor nu pot să-ți spiraleze documentele pe loc și de aceea trebuie să faci mai multe drumuri. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și eu îl recomand sincer deoarece nu are un preț exagerat. Adevărul e că dacă îl luați pentru o librărie ori un ceva de genul atunci o să aveți de lucru cu el pentru că în perioada următoare se fac licențele, dizertațiile, atestatele și alte lucrări de specialitate.

Poze

Aparatul are un aspecta clasic și se poate observa că nu e greu de folosit. Nici nu cred că e nevoie de multă forță pentru a spirala niște foi deoarece am văzut doamne firave care puteau să manevreze așa ceva cu un efort minim.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Hama 52502 PB 15/50 suportă foi A4 și procedeul de îndosariere e manual. Poate perfora 15 coli și inelul are un diametru de 50-51 milimetri și îndosarierea e de 150. Deci, se poate vedea că nu e un aparat complicat și probabil că ar putea fi utilizat chiar de niște copii.

Păreri pro şi contra

Pro: nu costă mult; vine de la un brand cunoscut din Germania; are garanție de 2 ani și eu mă așteptam să nu aibă așa ceva; vine cu ghid de utilizare în cazul n care sunteți de părere că nu vă descurcați.
Contra: perforează doar 15 foi și dacă aveți o lucrare mare atunci trebuie segmentată.

Concluzie

Aparatul Hama 52502 îți va da de lucru în perioada următoare su le va da de lucru angajaților tăi deoarece se apropie licențele și din câte am văzut nu mai e la modă copertarea ci spiralarea lor. Eu zic că o să-ți recuperezi destul de repede investiția deoarece o îndosariere nu e chiar ieftină și e la mare căutare după cum spuneam.

Te-ar mai putea interesa