Haier HWD120-B14979-S, 5 motive pt a alege acest model

Haier HWD120-B14979-S e o mașină de spălat rufe cu uscător așa încât să poată fi considerat un aparat 2 în 1. E un electrocasnic pentru o familie formată din 5-6 persoane și trebuie să subliniez că e un aparat premium.
Foarte interesant e că pe unele site-uri scrie că aparatul e unul slim, dar nu e așa întrucât dimensiunile sale sunt unele de 60x60x85 axlxî cm. Dacă tot am scris despre dimensiuni trebuie și să scriu că ușa e una mai mare de 36 centimetri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium (cum am mai scris) de la un producător care se află în topul producătorilor de electrocasnice. În anul 2008 acesta a întrecut Whirlpool… conform Wikipedia. Ar mai trebui să adaug despre Haier că acesta împreună cu Whirlpool dețin Hotpoint.

Păreri pro și contra

Electrocasnicul Haier HWD120-B14979-S e unul modern cu multă tehnologie utilă. Cineva s-ar orienta înspre acest model datorită a 5 motive importante precum:

1.Are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 54 kWh la 100 de cicluri. E vorba despre noua clasă de eficiență energetică. Referitor la consumul spălat+uscat acesta e de 435 kWh la 100 cicluri și are clasa E.
2.E echipat cu detectarea cantității, lucru numit Auto Weight. Acesta ajută la economisirea de apă și timp. Ca o paranteză, durata de spălare poate fi ajustată prin funcția I-Time.
3.Motorul e unul Direct Motion despre care producătorul spune că e superior celora de tip inverter întrucât are mai puține componente și nu are curea de transmisie.
4.Are Steam pentru pete dificile și o mai bună igienizare. Suplimentar vine cu I-Refresh care presupune o reîmprospătare a hainelor prin utilizarea de vapori.
5.Stă bine la partea de proprie curățare. Nu se produc bacterii deoarece are tehnologie ABT care presupune tratarea cu zinc a sertarului cu detergent și a garniturii. Un alt lucru util e Smart Dual Spray care presupune curățarea garniturii și a geamului tamburului după fiecare ciclu de spălare.

Te-ar mai putea interesa