Haier HWD120-B14979-S, 5 motive pt a alege acest model

Haier HWD120-B14979-S e o mașină de spălat rufe cu uscător așa încât să poată fi considerat un aparat 2 în 1. E un electrocasnic pentru o familie formată din 5-6 persoane și trebuie să subliniez că e un aparat premium.
Foarte interesant e că pe unele site-uri scrie că aparatul e unul slim, dar nu e așa întrucât dimensiunile sale sunt unele de 60x60x85 axlxî cm. Dacă tot am scris despre dimensiuni trebuie și să scriu că ușa e una mai mare de 36 centimetri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat premium (cum am mai scris) de la un producător care se află în topul producătorilor de electrocasnice. În anul 2008 acesta a întrecut Whirlpool… conform Wikipedia. Ar mai trebui să adaug despre Haier că acesta împreună cu Whirlpool dețin Hotpoint.

Păreri pro și contra

Electrocasnicul Haier HWD120-B14979-S e unul modern cu multă tehnologie utilă. Cineva s-ar orienta înspre acest model datorită a 5 motive importante precum:

1.Are clasa A de eficiență energetică cu un consum de 54 kWh la 100 de cicluri. E vorba despre noua clasă de eficiență energetică. Referitor la consumul spălat+uscat acesta e de 435 kWh la 100 cicluri și are clasa E.
2.E echipat cu detectarea cantității, lucru numit Auto Weight. Acesta ajută la economisirea de apă și timp. Ca o paranteză, durata de spălare poate fi ajustată prin funcția I-Time.
3.Motorul e unul Direct Motion despre care producătorul spune că e superior celora de tip inverter întrucât are mai puține componente și nu are curea de transmisie.
4.Are Steam pentru pete dificile și o mai bună igienizare. Suplimentar vine cu I-Refresh care presupune o reîmprospătare a hainelor prin utilizarea de vapori.
5.Stă bine la partea de proprie curățare. Nu se produc bacterii deoarece are tehnologie ABT care presupune tratarea cu zinc a sertarului cu detergent și a garniturii. Un alt lucru util e Smart Dual Spray care presupune curățarea garniturii și a geamului tamburului după fiecare ciclu de spălare.