Haier HW90-B14959U1-S, model clasa A cu hOn

Modelul Haier HW90-B14959U1-S este unul premium pentru acele persoane interesate de ceva care să spele pentru 4-5 persoane. Spre deosebire de alte modele e o mașină smart cu eficiență energetică A.
În acest articol scurt am să scot în evidență principalele aspecte pozitive ale modelului de față.

Dar, trebuie să precizez și faptul că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul mic dacă luăm în considerare faptul că aparatul are consum de 49 kWh la 100 spălări.
Nu știu dacă se poate vedea din poza alăturată, însă aparatul are un panou de comandă modern cu comenzi tactile.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat rufe Haier HW90-B14959U1-S e una a anului 2022 și vine de la un producător premium care deține fabrică inclusiv în țara noastră.

  • E construită din materiale. De exemplu cuva e una realizată din inox.
  • Poate fi controlată de pe telefon prin intermediul aplicației hOn. Aceasta e întâlnită și pe electrocasnicele noi de la Candy.
  • Vine cu o multitudine de programe, printre acestea numărându-se cel rapid numit „Rapid 15 minute”. În total aparatul are 11 programe.
  • Programele de spălare pot fi scurtate sau prelungite cu ajutorul funcției I-Time.
  • Cantitatea încărcăturii e detectată automată prin intermediul Auto Weight.

Precum toate mașinile de la Haier și acesta are ABT, adică acea caracteristică presupunând că sunt eliminate bacteriile de pe garnitura tamburului și din sertarul cu detergent.
În cazul în care doriți să reîmprospătați niște haine atunci puteți folosi funcția Refresh care vine cu o durată de 20 minute.

Concluzia mea legată de acest model e că merită banii dacă vreți ceva cu eficiență energetică bună și capabil în a spăla o cantitate mare de până în 9 kilograme.
Referitor la producătorul Haier trebuie scris că e unul asiatic de top, iar produsele sale sunt fabricate inclusiv în țara noastră.

Te-ar mai putea interesa