Haier HW80-B14959U1-S, model clasa A cu conectivitate

Recomand modelul Haier HW80-B14959U1-S persoanelor care doresc un aparat capabil să spele o cantitate mare de rufe cu un consum mic de resurse și care să fie smart.
De la început trebuie să scriu că e un model cu clasa A de eficiență energetică și un consum de 49 kWh la 100 spălări.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin aspect plăcut și alte atuuri.

Avantaje și dezavantaje

Haier HW80-B14959U1-S e pentru acele persoane care vor neaparat un aparat care să detecteze cantitatea și în funcție de aceasta să adapteze consumul de resurse. Modelul acesta are Auto Weight (sistem de cântărire) și multiple alte avantaje precum:

  • Poate spăla pentru o familie formată din 3-4 persoane întrucât capacitatea sa e de 8kg.
  • Are motor avansat numit Direct Motion, iar producătorul precizează că e superior tehnologiei inverter deoarece e cuplat pe tambur.
  • Poate fi urmărit de pe un telefon prin intermediul folosirii aplicației hOn. Aceasta ne ajută prin propunerea suplimentară a peste 60 programe de spălare, pe lângă cele 11 standard.
  • Dacă vreți să reîmprospătați articole vestimentare atunci puteți folosi funcția Refresh care folosește micro-vapori și durează 20 minute. Nu e folosit detergent.
  • La interior nu se vor produce mucegai, bacterii și mirosuri urâte deoarece are tehnologie ABT. Aceasta presupune că zonele sensibile sunt tratate cu ioni de zinc.
  • Are Smart Dual Spray care presupune că interiorul e curățat după fiecare spălare așa încât să nu rămână urme de detergent și scame.

Singurul dezavantaj e că acest aparat nu are funcție de uscător, dar puteți alege un uscător dedicat precum acestea care sunt cu pompă de căldură și de la același producător.

Concluzia mea referitoare la acest model e că va fi suficient pentru pretențioși, dar nu e recomandat pentru acele persoane atehnice sau care vor aparate extrem de simple.