Haier HTW7720ENMB, frigider smart de 483 litri cu No Frost

Modelul Haier HTW7720ENMB e un frigider pentru persoanele interesate de un aparat cu capacitate mare în care să poată pune la păstrat diverse tipuri de alimente.
Am văzut că pe diverse site-uri acest aparat e clasificat ca fiind un frigider side by side, dar eu cred că e doar un frigider. Asta deoarece nu sunt uși una lângă alta (side by side). Aparatul făcând parte din gama French Door.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat premium de la un producător care se află în topul producătorilor de electrocasnice.

Avantaje și dezavantaje

În opinia mea, singurul dezavantaj e că acest aparat are un cost ceva mai mare decât un frigider mare, dar are o multitudine de lucruri utile.
Printre aceste lucruri utile cele mai importante sunt cele de alături:

  • Posibilitatea interacțiunii cu frigorificul Haier HTW7720ENMB prin intermediul telefonului. E nevoie de un telefon smart cu aplicația hOn care se descarcă de pe Internet.
  • Sistemele de răcire avansate precum No Frost și Multiflow column. Acestea au rol de dispersie a aerului în mod uniform așa încât alimentele să fie menținute proaspete mai mult timp și să nu fie necesară dezghețarea.
  • Consumul energetic e unul scăzut, fiind vorba despre clasa E cu un consum de 301 kWh pe an.
  • Dimensiunile nu sunt unele exagerate, fiind vorba despre 70x68x201 lxaxî cm, iar greutatea e de 100kg.
  • Interiorul e unul bine compartimentat, fiind prezent suport pentru sticle, compartiment Humidityzone și Myzone.

Per ansamblu, acest model e pentru acele persoane care vor un aparat aspectiv și funcțional. Pe piață nu întâlnim prea multe frigidere pe negru cu atât de multe dotări utile.
Observați că nu are dozator de apă au gheață,  acestea sfiind dotări pentru cei mai pretențioși.

Te-ar mai putea interesa