Haier HTF-610DSN7, side by site tip cube

Haier HTF-610DSN7 e un frigorific în stil american din gama Cube. E pentru persoanele interesate de ceva încăpător și cu tehnologii moderne.
Vine și cu o culoare specială așa încât să se integreze mai bine într-o bucătărie care are astfel de electrocasnice.

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă prin tehnologii noi, capacitate mare de încărcare și alte lucruri pe care le voi enumera mai jos.

Păreri pro și contra

Modelul Haier HTF-610DSN7 e unul apărut recent în oferta magazinelor românești și se evidențiază prin mai multe lucruri:
– Capacitatea e una foarte mare de 628 litri. Asta deoarece aparatul are 4 compartimente.
– Este echipat cu Total No Frost, adică cu No Frost în toate compartimentele. În acest fel putem spune că nu va fi nevoie să dezghețăm aparatul.
– Are ABT așa încât să fie eliminate bacteriile prin folosirea luminii UV.
– Consumul energetic e unul mic întrucât are clasa F cu un consum anual de 430 kWh. Dacă se întrerupe curentul atunci aparatul are autonomie de funcționare fără curent de 18 ore.
– Are funcția Switch Zone, adică unele compartimente pot fi transformate în congelator sau frigider.
– Având ceva similar Multiflow, adică Air Surround, putem scrie că aparatul va avea o răcire uniformă așa încât alimentele să rămână ca proaspete mai mult timp.
– Iluminarea interioară e una foarte bună, fiind numită Daylight.

Din păcate nu are dozator de apă sau gheață, dar nu consider că acest neajuns e unul prea mare.
Un alt lucru de care trebuie să țineți cont e faptul că are dimensiuni mari de 91x75x190 lxaxî cm, iar greutatea e de 133 kg.

De final pot scrie că acest model e unul pentru acele persoane care vor mai multă capacitate, dar și economie de curent.

Te-ar mai putea interesa