Haier HSR3918FIPB, side by side cu dispenser de apă si gheață

Haier HSR3918FIPB este un aparat frigorific de tipul side by side adresat celora cu un buget mai mare și care sunt interesați de un aparat premium de dimensiuni generoase. Evident că având dimensiuni mai mari poate să țină la păstrare o cantitate mai mare de alimente. Aparatul are o capacitate de 515 litri, iar clasa de eficiență energetică este F (noua etichetare). Bineînțeles, un aparat atât de mare are și un consum pe măsură și nu ar trebui să ne concentrăm foarte mult pe acest aspect.

Modelul de față nu e prea scump deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Este un aparat de top care se prezintă foarte bine din punct de vedere vizual, lucru sesizabil din imaginea de alături (poți vedea că e un aparat de culoare neagră). La interior arată bine deoarece are o compartimentare realizată ingenios, iar rafturile sunt realizate din sticlă.

Modelul acesta e unul clasic cu două uși generoase, iar pe ușa congelatorului se află acel dozator de care am menționat mai sus. Cu alte cuvinte, puteți consuma oricând apă rece sau o băutură cu gheață. Consumul de energie este destul de mic în raport cu volumul și se datorează tehnologiilor noi. Compresorul cu motor Inverter ajută mult la reducerea consumului de energie, aparatul fiind cu 40 procente mai economic decât altele similare cu compresoare convenționale.
La interior iluminarea e perfectă (fiind LED), iar din această cauză totul va fi destul de vizibil și ușor de găsit.

Pentru achiziția unui astfel de aparat ar fi că arată bine, că e foarte performant, că are o capacitate mare de congelare (10 kg), uși cu deschidere la 90 de grade (perfect pentru incorporare) și tehnologia No Frost este prezentă atât de la frigider, cât și la congelator (este menționat acel „Total”).
Contra achiziției ar fi că clasa energetică, adică e loc de mai bine.

Deci, dacă te interesează un model de aparat frigorific care să țină la păstrat multe alimente atunci acest model Haier HSR3918FIPB ar fi recomandarea mea. Pe lângă capacitatea mare are și o autonomie de funcționare de 5 ore, iar prezența No Frost ne garantează faptul că acest aparat e unul care ne necesită o întreținere specială.

 

Te-ar mai putea interesa