Haier HRF-521DS6, cel mai ieftin side by side

Acest aparat frigorific Haier HRF-521DS6 pare a fi cel mai ieftin side by side de pe piață. E vorba de un segment premium, dar se pare că unii producători pot oferi un astfel de aparat la un preț chiar mic. Are exact ce vă doriți: un design plăcut, sistem de răcire NO Frost, un volum generos, congelator performant, interior iluminat cu LED și funcțiile clasice de răcire. Oricum, acesta arată mult mai bine în realitate decât în poze și interiorul e destul de spațios ținând cont că în dreapta e frigiderul.

Acesta nu poate fi pus în orice bucătărie, ci e nevoie de mult spațiu și e bine să-l incorporați cumva (în perete sau pe lângă mobilier). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Tehnologia No Frost e necesară atât la congelator cât și la frigider pentru un control mai bun al umidității, astfel dezghețarea va fi automată la congelator. Din volumul total net al aparatului, frigiderul are destul de mult spațiu – 343 litri. La interior se pot vedea o mulțime de rafturi care pot fi ajustate, suporturi pe ușă pentru a putea pune sticle și iluminare foarte bună cu LED.

Spre deosebire de combinele frigorifice, side by side-ul de sus are un congelator bine iluminat și spațios. Capacitatea de congelare e generoasă și e normal să fie așa și se poate depăși dacă alimentele sunt deja congelate. Funcțiile acestui aparat sunt cele de super răcire și super-congelare, pentru frigider și congelator.

Păreri pro și contra

Consumul de energie e conform volumului și tehnologia No Frost are un rol destul de important. E destul de greu să-l mutați dar cred că știți deja că doar e cât două combine mici și chiar merită dacă nu prea aveți ce să puneți în bucătărie. Are compartimente generoase pentru fructe și legume, dar și la congelator am văzut sertare încăpătoare.

Acest model Haier HRF-521DS6 nu e singurul de la acest brand, dacă vă doriți puteți alege și o variantă cu control electronic, volum mai mare sau dozatoare (de apă sau gheață). Oricum, mai multe dotări presupun că prețul va fi unul pe măsură.

Te-ar mai putea interesa