Haier HD80-A3959-S, uscător de rufe cu panou de control modern

Uscătorul din imaginea de jos este un model de top de la un brand foarte apreciat și chiar dacă nu știți multe despre el, veți vedea că oferă soluții foarte bine echipate la prețuri competitive. Haier HD80-A3959-S este un model care ar trebui să vă intereseze și nu se adresează oricui, deoarece are un preț ceva mai mare decât restul. Poate că din imaginea de jos vă puteți face o idee despre el și se vede că are un panou de control modern cu afișaj digital generos și butoane senzitive.

Chiar dacă seamănă mult cu o mașină de spălat, sunt diferențe mici de design, plus că nu poate fi foarte compact deoarece capacitatea de încărcare este una 8 kg. Dacă nu ați fost mulțumit de alegerile trecute ori de anumiți producători, puteți încerca unul nou (Beko B3T68239MG este o alegere ceva mai ieftină). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Uscătorul cu pompă de căldură reprezintă o soluție foarte bună pentru cei care nu au cum să pună la uscat rufele, adică nu au spațiu și nici timp. Cu un așa aparat, e mai ușor să spălați și uscați rufele, iar dacă vă permite spațiul puteți pune aparatele unul lângă altul sau suprapuse (există kit-uri universale în acest sens).

Un uscător cu capacitate de 8 kg are și un tambur pe măsură și vine însoțit de funcția de iluminare. Nu știu cât de utilă este aceasta însă poate că unii o consideră utilă în special dacă încăperea în care va fi pus nu este foarte bine iluminată. Numărul total de programe este mare pentru acest tip de aparat – 11 programe. Acestea sunt de ajuns și dacă vă place să o controlați la distanță acum o puteți face pentru că are tehnologie fără fir WiFi (la cele cu bluetooth distanța e mult mai mică).

Concluzie

Haier HD80-A3959-S oferă tehnologii avansate, o interfață ușor de folosit, opțiune Smart WiFi (trebuie instalată aplicația hOn pe telefon), filtru triplu la care aveți acces destul de ușor (se află pe rama hubloului), funcții și programe numeroase.

Te-ar mai putea interesa