Haier HB26FSNAAA, frigider de tip side by side

Side by side-ul din imaginea de jos este un model puțin diferit de cel clasic, adică nu mai avem acele două uși generoase, ci avem French Doors la frigider și congelator cu sertare. Haier HB26FSNAAA este un model de top care are un preț pe măsură deoarece oferă cel mai generos volum de pe piață – 750 litri. Cele mai multe modele au undeva la 600 și ceva de litri, iar lățimea sa este de 100 cm. Se vede și din imagine că are un interior mai spațios, rafturile sunt foarte mari.

Este complet negru, iar panoul de control este destul de bine evidențiat și este poziționat între ușile frigiderului. Acesta este unul modern cu pictograme mari și interacțiunea este una destul de simplă fiind vorba de tehnologie touch. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Este echipat cu cele mai noi tehnologii și nu le voi mai menționa, pentru că multe le știți iar altele sunt prezente doar pe aparatele acestui brand (My Zone, Air Surround, ABT). Pot spune că oferă cele mai bune condiții de conservare pentru alimente, dar și un consum redus de energie. Motiv pentru care clasa de eficiență energetică a ajuns să fie una destul de bună – E (în anii precedenți a fost Clasa A++).

O autonomie fără curent mare este de folos când sunt pene de curent sau poate că vreți să renovați puțin. Frigiderul are numeroase sertare pentru diverse fructe, legume și chiar carne. În stânga aveți un panou de control unde puteți alege ce fel de alimente veți pune în sertar (se pot pune chiar și fructe de mare) sau poate că doriți doar răcire rapidă. Se creează condiții optime pentru aceste alimente și voi să le puteți ține cât mai mult timp în aparat.

Concluzie

Este mult diferit de restul de aceea și prețul este cam piperat, însă nu se adresează oricui. Haier HB26FSNAAA poate fi instalat în orice bucătărie mare deoarece ar ocupa mai puțin spațiu dacă l-ați incorpora parțial în mobilier, după cum se vede și din unele imagini de prezentare.

Te-ar mai putea interesa