Haier HB20FPAAA, side by side cu Multiflow column

Side by side-ul Haier HB20FPAAA este un aparat frigorific interesant deoarece arată diferit și se poate observa că este mult mai înalt decât restul – 201 cm. Trebuie să știți că este un aparat premium și se vede după design, adică este minimalist cu control digital și finisaj pe inox. Modelele clasice au doar două uși, astfel frigiderul este în dreapta, iar congelatorul este în stânga. La cel de jos, vedem un congelator diferit, adică nu mai sunt compartimente ci avem sertare generoase, capacitatea totală fiind de 140 litri.

Aceste aparate mai mari se aleg și în funcție de mărimea bucătăriei și spațiul disponibil. Poate că alegeți să îl puneți lângă mobilier unde nu va sta în cale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Panoul de control poate fi folosit cu ușurință fiind poziționat la exterior și datorită butoanelor touch. Acesta nu iasă în evidență foarte mult pentru că are aceeași culoare, dar este iluminat pentru ca să fie vizibil în orice condiții. Nivelul de zgomot redus este un plus pentru acest side by side – 37 dB, dar mai sunt și alte motive pentru care merită ales. Este vorba de un producător de top de pe piața electrocasnicelor și veți vedea că oferă tehnologii de ultimă generație. Unele pot avea o denumire diferită, dar le regăsim și la alte branduri.

Păreri pro și contra

Frigiderul are două compartimente speciale în care puteți pune cane, fructe, legume, brânzeturi… adică alimente care necesită o conservare ceva mai specială. Are tehnologie Total No Frost care face ca aparatul să aibă dezghețare automată, iar în congelator nu vom mai vedea gheață. Congelatorul este organizat diferit și pe lângă capacitatea de depozitare mare, are și o capacitate de înghețare generoasă – 14 kg la 24 ore. Vedem o autonomie fără curent destul de mare și va fi de folos în cazul unei pene de curent sau poate când vreți să renovați bucătăria.

Haier HB20FPAAA are o lățime mai mică – 70 cm, deci va ocupa mult mai puțin decât o variantă standard (care are 90 cm). În acest buget, oferă un volum destul de mare și consider că un frigider de 339 litri este de ajuns chiar și pentru o familie numeroasă.

Te-ar mai putea interesa