Haier HB18FGSAAA, frigorific side by side de 539 litri

Haier HB18FGSAAA e un frigorific premium de tip side by side. Face parte din gama French Door și are o capacitate impresionantă de 539 litri.
De la început trebuie să scriu că acest model FD 82 din seria 7 e un aparat pentru acele persoane care vor mai mult.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un frigorific side by side pentru acele persoane interesate de un aparat calitativ.
Probabil că vedeți din poza de alături că are un aspect modern fără dispenser de apă și cu mânere integrate.

Păreri pro și contra

Modelul Haier HB18FGSAAA e un frigorific care se evidențiază cu mai multe aspecte pozitive, iar cele mai importante ar fi următoarele:
– Are tehnologie ABT care presupune că în interiorul aparatului nu se vor forma bacterii. Această tehnologie folosește lumină UV.
– Are o eficiență energetică superioară, fiind vorba despre clasa E cu un consum energetic de 318 kWh pe an.
– Nivelul de zgomot nu e mare, fiind vorba despre 37 decibeli.
– Sistemul de răcire avansat de tip Full No Frost cu multiple tehnologii. Printre aceste tehnologii se numără Air Surround care presupune o împrăștiere omogenă și circulară a aerului.
Există și unele dezavantaje precum faptul că nu e smart și că are niște dimensiuni mai mari. Dimensiunile acestuia sunt de 83x68x190 lxaxî cm. Dacă aveți o ușă la bucătărie mai mică de 75 centimetri atunci nu aveți cum să-l băgați. Să nu vă gândiți la diverse improvizații precum demontarea ușilor că doar vă pierdeți timpul. Aparatul având o greutate de 136 kg va fi destul de greu de manevrat și probabil că o să aveți nevoie de roți mutare mobilă sau ceva de genul.

Per ansamblu acest model se va dovedi unul suficient pentru cineva pretențios, dar care nu vrea dozator de apă/gheață.

Te-ar mai putea interesa