Haier H3R-330WNA, frigider cu o ușă și clasa A

Haier H3R-330WNA e un frigorific din categoria frigiderelor. Față de alte modele acesta e doar frigider și nu are congelator.
Consumul energetic e unul mic de 66 kWh pe an, iar clasa de eficiență energetică atribuită e A (fiind vorba despre noua clasă).
E recomandată utilizarea sa alături de un congelator precum Haier H3F-330WTAAU1 așa încât să avem un fel de side by side.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Din poză se poate vedea că e un aparat alb cu design minim și mâner aplicat. Dispune și de un ecran pe care scrie temperatura și că e Total No Frost. Frigiderul poate fi comandat de pe acest ecran.

Păreri pro și contra

Modelul Haier H3R-330WNA e unul cu ușă reversibilă așa încât deschiderea ușii să fie cât mai convenabilă.
Compartimentarea e una bine realizată deoarece are 3 rafturi și 4 compartimente (pentru fructe și legume).
Are Air Surround care presupune o distribuire uniformă a aerului. E un fel de Multiflow în varianta Haier. Datorită fluxului de aer multiplu aparatul poate avea până la 3 zone de temperatură diferite.

Volumul net e unul superior de 330 litri, iar în acest fel are niște dimensiuni de 191x60x68 îxlxa cm.

Avantajele acestui aparat sunt Air Surround, No Frost și clasa A. Cu această clasă se obține un consum zilnic de circa 0,18 kWh (66 kWh pe an).
Dezavantaj e faptul că are niște dimensiuni peste medie. Trebuie să menționez și faptul că are o greutate de 90kg.

Per ansamblu un astfel de model e pentru acele persoane care vor un aparat premium pentru păstrarea la rece a diverselor alimente precum și fructe+legume.
Producătorul e unul asiatic cunoscut la nivel mondial și în parteneriat cu Whirlpool deține Hotpoint.
Fiabilitatea produselor sale e una bună, garanția standard de 2 ani putându-se extinde la mai mult.

Te-ar mai putea interesa