Haier H3F-330WTAAU1, congelator cu No Frost

Haier H3F-330WTAAU1 e un congelator premium pentru cei interesați de ceva dedicat cu No Frost și capacitate mare de stocare.
Are clasa D eficiență energetică cu un consum anual de 212 kWh. Din acest lucru putem să tragem concluzia că are un consum energetic mic (trebuie ținut cont de faptul că e congelator și că are nevoie de mai mult curent decât un frigider).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine vizual și dpdv al dotărilor.
Se poate vedea din imaginea de alături că are culoare albă, mâner aplicat și panou de comandă pe ușa aparatului.

Păreri pro și contra

Modelul H3F-330WTAAU1 de la Haier are 7 compartimente, din care unul e de congelare rapidă. Cel de congelare rapidă are inscripția FreshZone (ShockFreeze/QuickCool).
La interior vedem și alte inscripții precum No Frost Insta Switch. No frost presupune că dezghețarea se realizează automat, iar Insta Switch înseamnă că putem transforma congelatorul în frigider și invers. Frigiderul funcționează la o temperatură de 4 grade, iar congelatorul la -18.
Consumul zilnic de curent e undeva la 0,58 kWh, depinzând de temperatura ambientală și modul de funcționare ales.
Dimensiunile aparatului sunt unele normale de 60x68x191 lxaxî cm, iar greutatea e de 90 kg.

De final pot scrie că acest model e pentru persoanele interesate de un aparat premium dedicat pentru funcția de congelare. Spre deosebire de alte congelatoare acest model poate fi transformat și în frigider prin intermediul Insta Switch.
Despre producătorul Haier trebuie să scriu că e unul asiatic premium care în parteneriat cu Whirlpool deține Hotpoint.
În cazul în care vă interesează și un frigider atunci recomand modelul H3R-330WNA care vine de la același producător. iar, dacă vreți un side by side atunci aici găsiți variante (precum modelul HB17FPAAA)

Te-ar mai putea interesa