Haier AS50TDMHRA-C/1U50MEMFRA-C, model Tide Plus de 18000 BTU

Haier AS50TDMHRA-C/1U50MEMFRA-C e un alt model Tide Plus pentru persoanele care vor să facă un aer ușor de respirat într-o încăpere mai mare. În mare are aceleași caracteristici precum modelul Haier de 9000 BTU, singurele diferențe fiind de preț,consum și suprafață acoperită.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un design minim de la un producător care se află în top. Dacă nu știți prea multe despre Haier (nu Heier sau Heinner) atunci trebui să știți că e un producător asiatic care deține brandul Hotpoint împreună cu Whirlpool.

Păreri pro și contra

Modelul Haier AS50TDMHRA-C/1U50MEMFRA-C are o capacitate mare de 18000 BTU care-l face să consume ceva mai multe resurse în comparație cu un model de 9000 sau 12000 BTU. La răcire are clasa A++ cu un consum de 287 kWh pe an, iar la încălzire are clasa A+ cu un consum anual de 1610 kWh. Aceste valori pot fi mai mari deoarece valorile prezentate în eticheta energetică sunt pentru centrul Europei.

Cum suntem obișnuiți de la aparatele AC din ziua de azi și acesta are niște facilități utile precum wi-fi, mod noapte, Intelligent Air etc.

Nivelul de zgomot minim e de 19dB, iar în medie e de 57 decibeli pentru unitatea interioară. Nivelul de zgomot depinde de treapta de viteză și programul ales.

Are Dry, adică o funcție utilă care presupune că aparatul ajustează automat viteza ventilatorului în funcție de temperatură pentru o dezumidificare potrivită.
Intelligent Air presupune că se poate regla direcția distribuirii aerului așa încât aerul rece să nu vă deranjeze.

Părerea mea finală referitoare la acest model e că-și merită banii și că vine cu un incredibil raport preț/calitate. Ar mai trebui adăugat că are garanție 3 ani, iar servicii de montaj găsiți aici.

 

Te-ar mai putea interesa