Haier AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C, AC 12000 BTU cu clasa A++

Haier AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C e un AC de 12000 BTU care face parte din gama Haier Tide Plus. Vine ca o alternativă la modelele de 9000 și 18000 BTU având aceeași clasa A++ de eficiență energetică la răcire. Din comparația aceasta a acelor 3 modele se poate vedea că diferă doar nivelul de zgomot, dimensiunile și capacitatea de răcire.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care are o unitate interioară aspectivă și care nu va consuma prea mult curent. Acest ultim lucru reiese din fișa energetică care prezintă clasa A++ la răcire cu un consum de 149 pe an și A+ la încălzire cu un consum de 840 kWh pe an.

Păreri pro și contra

Cele mai importante lucruri cu care se laudă Haier AS35TAMHRA-C/1U35YEFFRA-C ar fi nivelul de zgomot minim de 19 decibeli, Night Mode, Self Clean, wi-fi, Intelligent Air și Dry function.
Intelligent Air presupune că direcția aerului poate fi reglată așa încât aerul rece să nu fie suflat înspre dumneavoastră.
Pe timp pe noapte o să vă ajute modul specific numit Night Mode. Acesta se remarcă cu un mod de funcționare confortabil și economic pentru somn.
Controlarea aparatului se poate face prin intermediul telecomenzii sau unui telefon mobil (cu aplicația aferentă instalată) deoarece are wi-fi.
Aparatul are Auto-restart, adică acea funcție care presupune că după o pană de curent aparatul își reia activitatea.
Trebuie să menționez că aparatul are și garanție funcție dezumidificare prin intermediul Dry Function care face un aer cu umiditate optimă.

Per ansamblu acest model ar fi pentru dvs dacă vreți un aparat pentru o suprafață mai mare.
Fiabilitatea aparatului e una bună întrucât are garanție standard de 3 ani care poate fi mărită la mai mult.
Dacă nu cunoașteți producătorul Haier atunci trebuie să scriu că e unul asiatic fiind în top.

Te-ar mai putea interesa