Haier AS25THMHRA-C/1U25YEFFRA-C, model Tide Plus de 9000 BTU

Haier AS25THMHRA-C/1U25YEFFRA-C sau Haier Tide Plus varianta de 9000 BTU e un aparat de aer condiționat recent apărut pe piața din țara noastră. Acesta se adresează persoanelor care vor să facă o climă plăcută într-o cameră nu prea mare. Pentru camere mai mari recomand modelele de 12000 și 18000.
E un aparat competitiv. Prin asta vreau să spun că vine cu cele mai noi tehnologii întâlnite pe aparate AC de top. Astfel de tehnologii sunt control wireless (de pe telefon), auto-curățare, auto-restart și altele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acest cost primim un aparat care se prezintă bine vizual, dpdv al consumului și e ușor de folosit.

Haier Tide Plus

Păreri pro și contra

Modelul Haier AS25THMHRA-C/1U25YEFFRA-C e unul cu clasa A++ de eficiență energetică având un consum anual de 149 kWh. La încălzire are clasa A+++ cu un consum de 549 kWh pe an. Aceste date sunt preluate de pe eticheta energetică și trebuie să menționez că acestea sunt aproximative, putând fi mai mari sau mai mici în funcție de temperatura de afară. De exemplu, la încălzire se poate ajunge și la un consum de 840 kWh pe an când e foarte rece.

Aparatul poate fi controlat foarte ușor de pe un telefon deoarece are wireless și funcția hOn. Acest lucru vine ca o alternativă la controlarea prin telecomandă. Evident că are și telecomandă în pachet.

În privința curățeniei aparatului și a aerului acest model are mai multe facilități utile printre care aș menționa tehnologia Anti-bacteria și Self-clean. Prima presupune că are înveliș de aluminiu care conține particule de argint a(cestea omoară bacteriile în proporție de 99 procente), iar Self-clean îndepărtează murdăria.

Am căutat fișa produsului în care am găsit că are dezumidificare 1 litru.
Alte tehnologii utile ar fi modul noapte (Night mode), Intelligent Air și Dry function.
Intelligent Air presupune că utilizatorul poate seta direcția aerului.

În privința nivelului de zgomot trebuie să scriu că minimul e 19 dB. Adică un zgomot foarte mic. Zgomotul depinde de modul ales precum și de treapta de viteză.

Per ansamblu acesta a e un aparat ok cu tehnologie la zi și cu o fiabilitate bună. Garanția standard e de 3 ani și recomand ca montajul să îl faceți cu cineva serios. Recomand să apelați la acest serviciu de instalare. La mijlocul verii poate să dureze mai mult (până la 15 zile lucrătoare).

Te-ar mai putea interesa