Grundig 46VLE7130BF, TV LED 46 VLE 7130 BF

Grundig 46VLE7130BF vine la un preț bun și are o diagonală mare de 46 de inci care e numai bună pentru vizionarea filmelor Blu-ray deoarece are o rezoluție de 1920 pe 1080 pixeli. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și mie nu mi se pare deloc că ar costa mult deoarece e realizt de un brand nemțesc care eu îl respect. Acest brand realizează televizoare ieftine, dar și mai scumpe, iar acest model intră în categoria televizoarelor premium deoarece are rezoluție FullHD, rată de refresh bună, tunere digitale și player multimedia.

Poze

46 VLE 7130 BF e un Grundig care arată foarte bine și sper că acest lucru se poate remarca din poza de alături. Ecranul său e unul foarte mare de 46 de inci, adică 117 centimetri și asta e un lucru bun deoarece o să fie numai bun pentru o cameră mare. Consumul de curent al aparatuui nu e exagerat deoarece e de ndeva la 80 de W și astfel intră în categoria televizoarelor prietenoase cu mediul.

Grundig 46VLE7130BF
Televizorul

Specificaţii tehnice

Grundig 46VLE7130BF are un ecran mare de 46 țoli, player capabil și tunere digitale. Nu are capabilitatea de a reda filme 3D și nici nu e Smart TV, dar stă excelent pe partea de afișare a imaginii datorită ecranului mare cu rezoluție excelentă. Dacă aveți abonament HD atunci o să puteți viziona canale HD deoarece are tuenr DVB C care e numai bun la așa ceva, dar la unele firme de cablu o să aveți nevoie și de acel decodor.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu porturi utile cum ar fi USB, HDMI și slot CI+; prezintă tunere digitale cum ar fi DVB C și DVB T; raportul dintre calitate și preț este excelent; e un adevărat produs electronic de îndelungă folosință; greutatea nu e una mare fiind de undeva la 25 de kilograme; are sunet SRS.
Contra: nimic.

Concluzie

46VLE7130BF e un televizor numai bun dacă ești o persoană cu pretenții de la un TV, dar nu vrei un gadget TV. Televizorul acesta vine doar cu ce e util și nu are dotări cum ar fi porturi de rețea, suport pentru aplicații ori suport 3D. Utilizarea lui e simplă datorită lipsei elementelor de care am amintit anterior și de aceea cred că e foarte bun și pentru seniori.

Te-ar mai putea interesa