Grundig 40VLE830BL, TV smart de 102cm

Știm cu toții cât de bune sunt produsele marca Grundig, iar dacă vrei un televizor ieftin atunci ți-aș recomanda unul de la acest brand, mai exact Grundig 40VLE830BL E și smart, dar nu aș putea spune că prea contează la el acest lucru deoarece nu se poate compara cu un model Samsung.
Eu aș zice că ți se adresează în cazul în care ești în căutarea a ceva care să te ajute să vezi un film la calitate bună ori care să-ți fie de folos atunci când vrei să vezi o transmisie digitală la calitate foarte bună (de exemplu un meci).

Dacă e să analizăm aparatul atunci vedem că nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim ceva cu suport pentru internet, în sensul că are port de rețea și soft smart.

Televizorul
Televizorul

Aspectiv nu arată rău, dar nici nu pot spune că excelează prea mult la acest capitol. În schimb excelează pe parte de afișare a imaginii deoarece are un ecran mare de 40 inci (vine vreo 102 centimetri) cu rezoluția Full HD. Un alt lucru legat de imagine pe care trebuie să îl precizez e faptul că are un tuner digital triplu (DVB T C S) care o să te ajute să vezi posturi digitale la o calitate mai bună.
Dacă e să precizez ceva legat de porturi atunci trebuie să spun că are 4 porturi HDMI, iar pentru a vedea filme de pe memorii USB ori harduri externe te poți folosi de portul USB din dotare. Aparatul are un player integrat cu certificare DivX.

Plusurile modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand care e sinonim cu fiabilitatea.
Minusuri la modelul de față aș menționa lipsa wi-fi-ului (e doar wireless ready) și că are o putere consumată destul de mare de 88W.

Deci, dacă te interesează un televizor cu un ecran de peste un metru atunci acesta ar fi o recomandare din partea mea. O să-i bagi de vină că softul nu e chiar ca la Samsung, dar până la urmă nu îți cumperi un televizor pentru a sta pe net cu el.

Te-ar mai putea interesa