Grundig 40VLE6142C, TV LED 102cm

Acest televizor LED Grundig 40VLE6142C e un model de proveniență germană și care îmi place foarte mult deoarece e mare și accesibil. Chiar și design-ul m-a impresionat (puteți observa în poze sau clipul Youtube). Nu e vorba de un model 3D sau de un Smart TV, ci de un televizor de dimensiuni mari care e ideal pentru vizionat filme sau să jucați jocurile preferate de pe consolă sau PC. Îl recomand celor care nu vor un tv prea complciat și scump, poate fi luat chiar și în rate fixe. 40VLE6142C are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Partea de jos

Specificații tehnice

Grundig 40VLE6142C vine cu tehnologie LED care aduce unele plusuri: consum de 88 W, contrast dinamic de tip Dynamic Plus și culori vii. Rezoluția ecranului e bineînțeles una Full HD și spun asta pentru că are o diagonală de 40 inci, iar tot ce e peste și inclusiv 32 inci, are o astfel de rezoluție. Pe partea de sunet are două difuzoare de 2×10 W și tehnologii audio. Puteți viziona filme la calitate bună însă pentru a viziona filme Blu-ray, aveți nevoie de un sistem audio decent și de un player corespunzător.

E dotat cu tuner TV pentru a recepționa posturi HD dar și cu un player multimedia integrat. Acest Player integrat vine cu funcție de înregistrare, însă aveți nevoie de un mediu de stocare cu interfață USB – memorie USB sau HDD. Ca și porturi are trei HDMI-uri, un port USB, minijack pentru căști dar și alte porturi utile. Caracteristicile speciale nu sunt multe dar poate vă pot fi de folos: mod jocuri, mod hotel, Digi Link și înregistrare USB. Nu are așa de multe caracteristici speciale deoarece nu e vorba de un Smart TV ci de un televizor obișnuit de dimensiuni mari.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design unic care poate fi văzut în poze sau clip, diagonală de 102 cm la un preț decent, ieșire pentru căști, trei HDMIuri (puteți conecta mai multe dispozitive la acesta), unghiuri de vizibilitate foarte bune (178 de grade ca la IPSuri) etc.

Minusuri: e destul gros

Concluzie

Chiar dacă acest televizor Grundig 40VLE6142C nu face parte din acele model subțiri, poate impresiona prin diagonala mare și prețul atractiv. E cel mai ieftin model de 40 inci iar fiabilitatea sa nu poate fi pusă la îndoială. Pentru a vă face o idee despre acesta, am pus un clip de prezentare cu un model similar din punct de vedere al designului:

Te-ar mai putea interesa