Grundig 32VLE6220BF, TV LED 80 cm

Grundig 32VLE6220BF e un televizor de top pentru cei cu un buget foarte mic. Lucrurile pe care le vei aprecia la acest aparat sunt că are rezoluție Full HD și unghiurile de vizibilitate foarte bune. Având și tuner DVB C înseamnă că poți vedea posturi TV la calitate excelentă, adică HD.

Aparatul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un excelent raport între calitate și preț. Nici consumul de curent nu e prea mare, fiind de 58W.
Alături am pus și o imagine așa încât dvs. să vă faceți o părere despre cum se prezintă. Puteți vedea că arată foarte bine în comparație cu televizoarele din generațiile anterioare.

Televizorul
Televizorul

Dacă nu ți-ai dat seama din imaginea de mai sus, acest model e unul din gama anului 2014. Asta înseamnă în principal că avem parte de un televizor modern. Are multe porturi printre care se numără HDMI și PC In. Are inclusiv port USB, dar să nu vă așteptați la mare lucru din partea playerului. Iar, dacă vreți un soft mai capabil și capabilități de a reda orice tip de fișiere atunci ar trebui să vă luați și un player media de aici.

Lucrurile pozitive la acest model sunt aspectul, prețul (oarecum simbolic), consumul mic de curent și multitudinea de porturi existente.
Are și lucruri pe care nu le apreciez, printre acestea numărându-se lipsa unui soft smart și a tunerului de satelit.

Concluzia mea legată de aparatul de față e că-și merită banii. E destinat în principal celora care vor un televizor simplu de manevrat, dar care să ofere o imagine de calitate.
Legat de brand nu cred că mai trebuie să zic ceva deoarece e unul foarte vechi pe care-l știe toată lumea. Avantajul lui față de Samsung ar fi tocmai acest lucru – istoria. TV-urile Samsung au incorporate foarte multe facilități, dar nu știu dacă se pot compara cu Grundig, deoarece e un dinozaur.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu