Grundig 32VLE6142C, televizor LED de 80 cm

Grundig 32VLE6142C e un televizor potrivit ca și dimensiune, iar dacă nu aveți un brand favorit acest televizor poate fi următoarea voastră alegere. Acest producător oferă multe televizoare și fiecare aduce ceva în plus sau în minus, deci prețul diferă de la un model la altul. Dacă nu aveți nevoie de tehnologie 3D, prea multe funcții, tehnologii ori de caracteristici Smart, un televizor ca cel de jos e potrivit pentru voi. Designul nu diferă cu mult de la un model la altul, dar diferă de la o generație la alta.

Prețul mi se pare destul de bun deoarece imaginea e 1080p și nu orice televizor o are. De la branduri mai cunoscute veți vedea doar o imagine HD și foarte rar unt televizor FullHD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

E vorba de gama 2014 care mi se pare destul de reușită din cele mai multe puncte de vedere. Pe partea de sunet are difuzoare puternice 2*10W, SRS etc. Chiar și pe partea de imagine stă bine iar unghiurile de vizibilitate sunt aproape maxime. Rata de refresh nu e așa de mare ca la unele televizoare dar cred că veți aprecia mai mult o imagine 1080p decât una 720p. Acuma depinde și ce calitate preferați.

Ca și dotări are: tuner TV, HDMIuri, USB, slot CI+, player multimedia integrat etc. Playerul integrat poate chiar să înregistreze diverse filme, emisiuni sau momente speciale dar e nevoie de un stick USB. Se poate viziona filme de pe stick deoarece are certificare DivX. Caracteristicile sale speciale nu sunt multe dar le veți găsi utile: căutare automată de canale, teletext, mod jocuri etc.

Plusuri: redare și înregistrare USB, trei HDMIuri, are un design elegant și mi se pare destul de accesibil.
Minusuri: nu prea are.

Grundig 32VLE6142C e o recomandare dar alternative veți găsi destul de puține deoarece nu toți producătorii preferă să ofere astfel de televizoare. Poate că unii oferă o rată de refresh de 100Hz, un design mai elegant și o imagine HD la același preț. Depinde de preferințele fiecăruia și bugetul alocat are și el o importanță destul de mare.

Lasă un comentariu