Grundig 32VLC6121C, TV LCD

Grundig 32VLC6121C e un televizor nemțesc de nota 9-10 deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e mic, iar caracteristicile sale sunt de top. Printre caracteristicile cu care se remarcă se numără capabilitatea FullHD, tunerele digitale, playerul multimedia și multiplele porturi. Poate că prețul e mare față de alte modele, dar dacă vrei un TV Grundig mai ieftin atunci găsești aici unul, însă va avea mai puține dotări în comparație cu acesta.

Poze

Din imaginile de alături îți poți face o părere aproximativă despre cum arată acest model, însă trebuie să știi că în aceste poze e un model foarte asemănător, iar modelul de față e unul cu bandă gri sub siglă. Ecranul are o diagonală aproximativă de 80 centimetri, iar acest lucru te va ajuta dacă ai o cameră mare.

Lateral
Porturile

Specificaţii tehnice

32 VLC 6121 C e un televizor cu ecran de 32 inci și tehnologie LCD, iar acest lucru înseamnă că televizorul e unul subțire cu o greutate mică. Rezoluția e de 1920 pe 1080 pixeli și astfel o să poți vedea fără probleme filme Blu-ray de pe un player ori de pe un hard extern deoarece TV-ul are player integrat. Tunerele digitale sunt foarte capabile, iar cel mai bun și util e cel DVB C deoarece cu ajutorul lui o să poți vedea canale digitale de la cablu.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț mic având în vedere că e un produs realizat de nemți și trebuie recunoscut că produsele Grundig erau foarte apreciate precum cele Sony; garanția standard e de 2 ani și poate fi mărită la 3 ori 4 ani făcând aparatul unul de îndelungă folosință; poate fi utilizat cu succes pentru vizionarea filmelor la orice calitate.
Contra: nu are ecran LED ceea ce înseamnă că nu are un consum de curent prea ok.

Concluzie

Dacă vreți să faceți un cadou părinților atunci cred că acest TV ar fi un cadou bun deoarece e simplu de folosit și cred că ar înlocui cu succes un TV cu tub catodic, adică un TV care e lung în spate. Din preview-ul de alături vă puteți face o părere aproximativă despre cum arată acest model, cu mențiunea că are o dungă gri sub sigla brandului.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Grundig 32VLC6121C, TV LCD”

  1. poti sa faci 1 comparatie , te rog , intre grundig 32vlc6121c si lg 32ls5600
    ce recomanzi sa cumpar dintre cele 2 televizoare
    multumesc

  2. Dacă ar fi să aleg unul dintre cele două aș alege Grundig, deoarece diferența de preț e semnificativă și ambele vin cu redare media USB, ecran de 32inci cu imagine FullHD. LG-ul are tehnologie LED și are un aspect mai elegant (fiind și mai subțire), dar nu cred că merită cei 500 de lei în plus. Dacă nu ești mulțumit îl poți înapoia în termen de 30 zile.

  3. Salut. Am achiziționat de curând un grundig ,acest model. Sunt f mulțumit de el. Îmi place meniul,este ușor de tastat ce dorești,adică ce opțiuni vrei. Meniul este pe fundal negru,ceea ce face sa se distingă ușor scrisul. Are o imagine super buna,doar sunetul fiind mai modest . In fine,un LCD bun,reușit.il recomand.

Comentariile sunt închise.