Grundig 26VLE7101BF, TV 66 centimetri

Grundig 26VLE7101BF e un televizor de la o marcă nemțească foarte apreciată (acum, acest brand e deținut de cei care dețin Beko, adică de o firmă turcească). Modelul acesta de televizor e unul de 66 centimetri și are înglobate toate caracteristicile de care ai nevoie pentru a avea o excelentă experiență atunci când vrei să urmărești o emisiune normală ori la calitate HD. Mulțumită tunerelor digitale incorporate ai parte de transmisii digitale, dar numai dacă ai abonament pentru așa ceva.

Acest TV are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar în privința aspectului trebuie spus că acest model e similar 40VLE8130BF. Deci, arată foarte bine și nu putem comenta nimic legat de design.

Televizorul
Televizorul

Pe partea de specificații are un ecran de 66 inci a cărui rezoluție e de 1366×768 pixeli. Deci, o să poți vedea foarte bine filme HD. Legat de unghiurile de vizibilitate trebuie spus că acest model e unul care stă excelent de bine deoarece are unghiuri 178/178 grade.
Nici pe partea de tunere nu stă deloc rău întrucât are tunere DVB C, dar și T. Cel din urmă nu o să te ajute la mare lucru deoarece nu avem televiziune digitală terestră… în România, mă refer.

Plusurile ar fi brandul, prețul deloc mare, consumul de curent mic și aspectul de nota 10. Ușurința în utilizare ar fi un alt atuu în cazul acestui aparat deoarece știm cu toții că televizoarele de azi au devenit tot mai complicate, lucru care nu e valabil în cazul modelelor Grundig.
Din păcate nu are soft smart, iar timpul de răspuns al ecranului nu e ideal, fiind de 6,5 milisecunde. Dacă e să ne gândim bine nu stă prea rău cu timpul de răspuns deoarece monitoarele au 5 ms. (Lipsa suportului Full HD nu-i un minus deoarece la 26 inci chiar nu contează acest aspect.)

Modelul acesta e perfect pentru filme de pe memorii USB ori pentru posturi la calitate HD. Vine chiar și cu certificare DivX, lucru care înseamnă poți să te uiți fără probleme la acele filme luate de pe net ori de pe torrente.

Lasă un comentariu