Grundig 22VLE7120BF, TV LED 56 cm

Dacă te interesează un televizor mai mic pentru bucătărie ori pentru camera copiilor atunci îți recomand modelul Grundig 22VLE7120BF care-i un televizor de 22 inci, adică 56 centimetri. Vine de la un brand nemțesc care în prezent e controlat de o firmă din Turcia. Iar, dacă vrei să-l folosești pentru filme DivX ori canale HD, atunci nimeni nu o să-ți stea în cale deoarece acest televizor e unul care are player multimedia, rezoluție Full HD și unghiuri excelente de vizibilitate.

Venind la un preț bun Vezi prețul special de azi » putem spune despre acest televizor că e unul foarte bun din punct de vedere al raportului calitate preț. Deci, dacă vrei să faci un cadou cuiva drag atunci acest model poate că ar fi o soluție. Mai ales dacă acea persoană dragă e un părinte.

Televizorul
Televizorul

Văzând poza de mai sus cred că v-ați dat seama că e vorba despre un televizor care arată precum Grundig 26VLE7101BF (alternativa de 26 inci – 66 centimetri).
Ecranul e unul de 55 inci, dar oferă o experiență deosebită deoarece are rezoluție mare (1920×1080 pixeli). Dacă e să mă gândesc bine nu înțeleg de ce ai pus rezoluție 1080p deoarece nu prea are sens la o diagonală așa de mică.
Avantajul ecranului cu o diagonală mai mică e că are o putere consumată foarte mică de 31W.

Avantajele achiziționării unui astfel de televizor ar fi prețul mic, aspectul și că imaginea care o afișează e de foarte bună calitate (dacă semnalul e și el bun).
Din păcate nu înțeleg de ce au băgat rezoluție Full HD (am verificat pe mai multe site-uri să văd dacă nu există vreo greșeală și se pare că nu e… chiar e Full HD).

Deci, acest TV e perfect pentru cineva care nu are mari pretenții, dar care vrea o imagine impecabilă și un televizor care să arate bine.
Nici nu-i un TV depășit întrucât e unul care face parte din gama 2014. Iar, facilitățile sunt unele elementare… doar ce ai nevoie și nimic mai mult.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu