Grundig 19VLC2100C, TV LED 47 cm

Grundig e un brand nemțesc foarte apreciat întrucât face niște televizoare de o calitate superioară. Un model din gama 2014 e acest Grundig 19VLC2100C, iar atuurile sale ar fi costul mic de achiziție, rezoluția HD și unghiurile de vizibilitate foarte bune.
S-ar putea spune că televizorul se adresează în principal celora care au nevoie de un televizor simplu cu un consum mic de curent și care oferă o imagine de o calitate superioară.

Acest model are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Pe acești bani noi primim un model cu o greutate foarte mic de 3,3 kilograme și care beneficiază de multe porturi (astfel încât să puteți conecta un player cu Android).

Televizorul
Televizorul

Din imaginea de mai sus se poate observa că nu se evidențiază cu mare lucru în comparație cu alte televizoare… pe partea de aspect. Imaginea e una de o calitate superioară grație tehnologie LED care a fost utilizată, dar și rezoluției de care beneficiază – 1366×768 pixeli.
Și sunetul e unul foarte bun deoarece are o ieșire de sunet de 6W, per boxă. Dacă vreți mai mult atunci conectați un sistem.

Lucrurile care o să le apreciezi sunt diagonala medie de 19 inci (47 centimetri), consumul moderat de curent și că are tuner DVB-C. Nici brandul nu e de lepădat deoarece știm cu toții că fac niște televizoare foarte bune. Despre brand trebuie spus că e unul originar nemțesc, dar acum aparține de Beko, adică firma care deține și Arctic.
Poate că nu ar fi fost rău dacă ar fi avut un soft mai smart, dar nu e o problemă că vine așa deoarece puteți cumpăra oricând și un media player mai bun de aici.

Concluzia mea legată de acest aparat e că-și merit banii. Normal că sunt și modele mai bune, dar nu pe acești bani. Iar, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune – 178/178.
Dacă vă întrebați la ce folosește tunerul DVB-T atunci ar trebui știut că acesta e un tuner care poate fi utilizat pentru vizionarea posturilor TV în format digital, mai exact a posturilor prin antenă terestră.

Te-ar mai putea interesa