Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M, aer condiționat tip split inverter

Se anunță vreme caniculară și de aceea e bine să ne pregătim din timp cu un aparat de aer condiționat de calitate precum Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M. E un model nou dotat cu Inverter, iar acest lucru presupune că aparatul își adaptează capacitatea frigorifică în funcție de necesități. Deci, putem spune că este echivalentul Fuzzy Logic (întâlnit la mașini de spălat) la AC.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Modelul GWH12RA-K3DNA5M face parte din gama Viola a anului 2017 și e dotat cu un compresor G10 Inverter care reduce consumul de energie.


Caracteristici

E un model cu garanție 3 ani, clasă energetică superioară, adică A++ la răcire și A+ la încălzire. Printre funcțiile sale se numără Sleep, Turbo, Auto-restart și altele.
Datorită capacității de 12000 acest model se recomandă caselor, deci unei utilizări rezidențiale. Poate acoperi o suprafață de 20-30 metri pătrați.
Filtrul e unul lavabil, adică e unul care se scoate și se spală.
Nivelul de zgomot e unul variabil (de la 28 la 39 decibeli) și depinde de ce treaptă de viteză alegeți. Are 4 trepte de viteză.

Avantaje

Oferă aer curat deoarece are Generator Cold Plasma care curăță aerul de bacterii și în acest fel îndepărtează mirosul neplăcut.
Conține kit de instalare pentru 3 metri. Dacă conține sau nu kit de instalare depinde de unde îl cumpărați.
Vine dotat cu Wi-Fi așa încât să-l puteți controla de la distanță. În acest fel puteți avea un ansamblu smart home demn de invidiat.
Are funcția I Feel care presupune că telecomanda are un senzor (această funcție e întâlnită și la acest model de 9000 Btu de la Daewoo), iar aparatul preia temperatura de la nivelul utilizatorului și în acest fel se ajustează pentru o răcire cât mai optimă.

Concluzie

Dacă ești interesat de un aparat de aer condiționat ok atunci recomandarea mea ar fi Gree Viola GWH12RA-K3DNA5M. E un aparat numai bun pentru cineva cu un buget mic, iar faptul că e un aparat cu consum mic de curent e unul dintre cele mai mari plusuri deoarece în timp ne recuperăm banii investiți prin facturi mai mici la curent.
Despre brandul Gree trebuie spus că e unul asiatic, mai exact chinez. E pe piață din 1991 și electrocasnicele lor sunt unele de calitate superioară.

Lasă un comentariu