Gree GWH12QB-K3DNA1C, AC clasa A++

Aparatul AC Gree GWH12QB-K3DNA1C e unul de top adresat celora interesați de ceva ieftin cu inverter și capacitate de 12000 BTU.
Se recomandă pentru acasă, iar unul dintre lucrurile care-l recomandă e silențiozitatea (unitatea internă are un zgomot de 29-42db, iar cea externă 61).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar se pe prezintă bine dpdv vizual ci care are facilități utile. Mai multe despre facilitățile oferite în rândurile ce urmează.

Gree GWH12QB K3DNA1C pachet

Avantaje

E un aparat suficient de puternic întrucât poate acoperi o suprafață de 25-35 metri pătrați. Acest lucru trebuie mulțumit capacității de 12000 BTU (11600 pentru încălzire și 10920 pentru răcire).
Consumul de curent nu e prea mare deoarece are clasa de eficiență energetică A+ la încălzire și A++ la răcire.
Filtrul e unul destul de capabil deoarece e anti-praf, anti-alergic și anti-bacterian. Acest filtru e numit Catechin și poate elimina 95% din alergenii care pot provoca probleme de sănătate.
În cazul în care se întrerupe curentul acest model are funcția de Auto restart care permite repornirea aparatului când e realimentat.
Are și Timer, adică o funcție care permite programarea pornirii și opririi.
Dacă veniți de la lucru și în cameră e foarte cald atunci puteți activa funcția Tubo care răcește într-un timp foarte scurt.
Inverterul e o dotare a acestui aparat care ajută la economii de curent de până la 50 procente, fiind și o cerință a aparatelor de aer condiționat comercializate în Uniunea Europeană.

Dezavantaje

Poate că faptul că vine de la un brand asiatic (Gree e din RPC) ar putea constitui un dezavantaj.
Din păcate nu are kit de instalare inclus. (Recomand ca instalarea să se facă de personal autorizat și nu de un Dorel deoarece o să pierdeți garanția în caz contrar.)
Nu are nici Wi-Fi, deci nu poate fi controlat de la distanță… în cazul în care vă doriți o casă de tp smart home.

Concluzie

Pentru uz casnic acest model ar fi mai mult decât suficient. Fiabilitatea aparatului e una ok, iar legat de garanție trebuie spus că standard e de 2 ani și poate că există posibilitatea extinderii ei la mai mult.

Te-ar mai putea interesa