Gree GWH12AGB-K6DNA1A, 5 motive pt care să alegi acest AC

Gree GWH12AGB-K6DNA1A e un aparat de aer condiționat modern din gama Pulsar pentru acele persoane care vor ceva de calitate de la numărul 1 la nivel mondial.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu multe dotări utile.
Din poza de alături se poate vedea cum arată unitatea internă, adică faptul are un design minim.

Avantaje și dezavantaje

Aparatul de aer condiționat Gree GWH12AGB-K6DNA1A are clasa A++ de eficiență energetică, fiind vorba despre vechea clasă. Consumul la răcire e de 1,3 kWh, iar la încălzire e de 1,5 kW. În ambele cazuri e vorba despre consumuri nominale.
Aparatul acesta de 12.000 BTU va fi unul suficient pentru o suprafață de 35 mp, iar alte motive pentru care cineva s-ar orienta înspre el ar fi următoarele:

  1. E mai multe aparate în unul singur deoarece are funcții precum răcire, încălzire, ventilare și dezumidificare.
  2. E smart, mai exact poate fi controlat prin intermediul unui telefon cu aplicația aferentă și prin wireless.
  3. Având generator ioni Cold Plasma+ înseamnă că beneficiem de purificarea aerului și că mirosurile neplăcute sunt eliminate.
  4. Nivelul de zgomot e unul scăzut, fiind vorba de ~24 decibeli la unitatea interioară. Însă, nivelul de zgomot depinde foarte mult de treapta de viteză aleasă (are 7 trepte) și de modul ales (are și mod Sleep).
  5. Are kit de instalare inclus, însă presupune doar traseul frigorific între unitatea internă și cea externă. Deci, nu prea poate fi considerat kit de instalare.
    Prezența în pachet a acestui traseu e cam inutilă deoarece serviciul de montare presupune existența unui kit, iar dacă dvs o să faceți montajul atunci tot va trebui să cumpărați un kit precum acesta (cu console și tot ce presupune).

Nu exist dezavantaje privind achiziția acestui aparat. Chiar e oferit un excelent raport între calitate și preț.
Despre Gree nu cred că are rost să repet că ocupă un loc fruntaș pe partea de aparate de aer condiționat și că e ales de majoritatea românilor.