Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A, AC cu G10 Inverter

Dacă sunteți interesați de un aparat de aer condiționat care să nu coste mult, dar care să răcească bine atunci vă recomand Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A. Acesta are multiple facilități printre care și cea de a fi controlat prin telefon pentru că are wireless.
Consumul energetic e unul mic clasa A++ și datorează inverterului numit G10.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care se evidențiază prin o mulțime de facilități premium. Aspectiv se prezintă foarte bine – de nota 10, iar telecomanda e una cu un ecran foarte mare așa încât să vedeți totul foarte clar.


Avantaje

Aparatul Gree Bora A5 GWH12AAB-K3DNA5A e dotat cu I Feel, aceasta fiind o funcție care presupune că telecomanda are incorporat senzor de temperatură.
Pentru confort în timpul somnului acest model are funcția sleep care presupune că jetul de aer e direcținat înspre tavan, iar ventialtorul are turațiile reduse pentru ca nivelul de zgomto să fie cât mai scăzut.
Filtrarea e una avansată deoarece vorbim despre filtru tip Catechin care îmbunătățește calitatea aerului prin eliminarea ori reducerea mirosurilor puțin plăcute. Filtrul e unul anti alergeni, anti bacterian, anti praf și deodorizant.
În cazul în care se întrerupe curentul acest aparat are Auto Restart așa încât aparatul să se repornească cu funcțiile anterioare.
E numai bun pentru un apartament cu două camere întrucât are capabilitatea de a acoperi o suprafață de 35 mp cu o capacitate de 12000 Btu.
Pentru a minimiza costurile cu instalarea acest aparat vine și cu kit de instalare inclus.

Dezavantaje

Chiar nu am nimic negativ de spus deoarece aparatul chiar e unul avansat din toate punctele de vedere. Iar, pe partea de fiabilitate stă foarte bine deoarece are o garanție de 3 ani… standard.

Concluzii

Pentru cei interesați de un aparat care să arate bine și care să nu consume mult curent recomand aparatul de față. Vine cu clasa A++ de eficiență energetică, iar dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie știut că nu e deloc zgomotos cu un nivel de zgomot de 29 decibeli.

Te-ar mai putea interesa