Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A, aparat de aer condiționat pentru 25 m²

Aparatul AC numit Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A nu e cel mai populare model dar trebuie să-l încercați deoarece poate fi folosit pentru camere de până la 25 mp cu o capacitate atât de mică. Deci trebuie să vă uitați foarte bine la un astfel de aparat și nu toate au filtru Catechin ca cel de jos. Rolul său e de a elimina mirosurile și alergenii din aer, dar mai sunt și alte tipuri de filtre care poate le-ați văzut. Dar mai sunt și alte caracteristici speciale care-l fac mai atractiv decât restul.

Arată ca și variantele cu capacitate mai mare doar că prețul poate fi influențat destul de mult dacă discutăm de varianta de 24000 BTU. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta e însoțit de unitate exterioară care are funcție de dezghețare inteligentă (se pornește doar când e nevoie). Funcția Auto Restart memorează setările chiar dacă rămâneți fără curent o perioadă de timp. Mai sunt și alte funcții care cred că le veți folosi zi de zi, dar cred că le știți și nu le voi mai enumera.

Capacitatea de răcire a devenit irelevantă pentru că anumite modele pot răci suprafețe mai mari ori mai mici. Eficiența energetică e foarte bună indiferent că încălziți sau răciți, iar în acest buget nu prea ai ce să-i reproșezi. Tehnologia Inverter chiar a influențat mult piața aparatelor de climatizare și nu numai, pentru că a devenit standard pe anumite aparate.

Păreri pro și contra

E dotat cu un filtru de foarte bun datorită numeroaselor beneficii care le oferă: deodorizant (vă scapă de mirosuri), anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf. Nu orice brand se poate lăuda cu un așa filtru într-un buget atât de mic, iar dacă camera e una mare, atunci alegeți cu încredere varianta mai mare. Controlul prin WiFi permite anumite funcții care nu le găsiți pe telecomandă, plus că e o altă interfață. Senzorul I-Feel transmite aparatului nivelul de temperatură din zona telecomenzii pentru a obține temperatura aleasă de voi.

Gree Bora A5 GWH09AAB-K3DNA5A vine cu kit de instalare inclus care e apreciat de cei care nu au un buget mare și se rezumă la o anumită sumă.

Te-ar mai putea interesa