Gree Bora A4 Silver, model de 12000 Btu pentru până în 35mp

Gree Bora A4 Silver e un aparat de aer condiționat foarte popular, fiind prezent în varianta GWH12AAB-K6DNA4A, dar și alte derivații. Vine să înlocuiască modelul GWH12AAB-K3DNA4A, oferind niște parametri mai buni. Acest Bora model A4 vine cu o capacitate medie de răcire, iar cireașa de pe tort e inverterul care permite un consum mic de curent.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care vine cu o multitudine de facilități pe care le voi menționa și descrie în rândurile ce urmează.
Din imagine se poate vedea că are o dungă albastră, dar există și fără acea dungă. O alternativă ar fi modelul Bora A2 Golden, având caracteristici similare.

Păreri pro și contra

Pro

În primul rând acest model vine cu tehnologie wifi care permite controlul aparatului prin telefon și de ce nu prin Internet… pentru utilizatori mai avansați. Trebuie menționat că nu e un aparat wireless ready, ci are controler-ul wifi integrat așa încât e gata de a fi folosit.
Vine cu facilitatea I Feel care presupune că telecomanda aparatului are senzori care iau temperatura din jurul telecomenzii, iar în acest fel aparatul știe cum să regleze automat temperatura așa încât să vă fie cât mai plăcut.
Dacă se întrerupe curentul atunci acest aparat își reia activitatea fără ca dvs. să trebuiască să umblați la telecomandă deoarece are funcția Auto Restart.
Firma Gree oferă kitul de instalare inclus pentru 3 metri liniari. Acesta este gândit să fie suficient pentru majoritatea condițiilor de montaj.

4 motive pentru care acest model merită achiziția sunt:

  1. Eficiența energetică A++. O astfel de eficiență ne ajută la economisirea de curent.
  2. Generatorul Cold Plasma. Are rol de ionizare așa încât aerul să fie purificat.
  3. Mai multe aparate în unul singur. Are funcții suplimentare precum dezumidificare, ventilare și încălzire.
  4. Control facil. Poate fi realizat prin telecomandă sau un telefon cu wireless și aplicația Gree+

Contra

Nu sunt. E un aparat foarte performant care se va descurca formidabil în orice condiție. Va fi perfect pentru case sau apartamente care au nevoie de 25-35 metri pătrați cu climă optimă.

Concluzii

Aparatul Gree Bora A4 Silver R32 e unul modern pentru persoane interesate de ceva fiabil, ușor de întreținut și care să vină de la un brand cunoscut. Despre Gree Electric trebuie spus că e cel mai mare producător de aparate AC din lume și oferă spre comercializare AC pentru case (în scopuri rezidențiale) și AC în scopuri comerciale (pentru birouri, diferite instituții etc).
Istoria acestui producător e una destul de lungă deoarece e pe piață de 29 de ani, însă din ’89.

Lasă un comentariu