Gree Bora A2 Golden, model GWH12AAB-K6DNA2A de 12000 Btu

Trecem în revistă modelul Gree Bora A2 Golden GWH12AAB-K6DNA2A de 12000 Btu deoarece Gree se laudă că o mare parte din aparatele de aer condiționate vândute sunt de la ei. E prezent în variațiuni de 9000, 18000 și 24000 Btu, dar modelul de 12000 e cel mai vândut.
Are incorporate tehnologii și facilități moderne precum: I Feel, compresor inverter, wi-fi, mod noapte, dezumidificare, repornire automată și altele.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În imaginea de alături se poate vedea conținutul pachetului. Trebuie să fac mențiunea că unitatea interioară e pe culoare alb-auriu.

Păreri pro și contra

De la început trebuie să precizez că modelul Gree Bora A2 Golden R32 GWH12AAB-K6DNA2A nu are puncte negative care te-ar face să nu-l cumperi. Dacă sunteți tentați să ziceți că nu are ionizare … atunci ghiciți. Are și ionizare!

Să trecem la cele 5 motive pentru care ar merita să cumperi acest model:

  1. Eficiența energetică A++. Aceasta e pentru răcire și în felul acesta consumul e unul minim.
  2. Control multiplu prin telecomandă sau wi-fi. Telecomanda e una mică și ușor de folosit, iar dacă vreți să controlați aparatul de pe un telefon mobil atunci și acest lucru e posibil prin intermediul aplicației Gree+.
  3. Funcții moderne. Are funcții precum Sleep, Auto Restart, I Feel, dezumidificare și ionizare. Prima e utilă pe timp de noapte, iar a doua pentru atunci când apar pene de curent.O altă funcție foarte utilă e I Feel. Aceasta presupune că telecomanda are senzor, iar aparatul adaptează temperatura în funcție de cât detectează la nivelul telecomenzii. Ionizarea e utilă în purificarea aerului, iar dezumidificare scoate surplusul de vapori/apă din aer. Prin prezența funcției de dezumidificare putem spune că aparatul e unul 2 în 1, fără a lua în calcul funcțiile de ventilați și încălzire.
  4. Kit de instalare inclus. E vorba de un kit pentru 3 metri liniari. În felul acesta instalarea poate fi realizată mai ușor dacă nu vreți să utilizați o firmă specializată.
  5. Suprafață mare de acoperire. Aparatul poate fi utilizat pentru suprafețe de 25-35 mp.

De final pot scrie că acest model de la Gree e pentru cineva interesat de un produs de calitate, care să facă o climă plăcută pe o suprafață mare și să nu consume mult curent. Calitatea e dată de garanția standard de 3 ani, de renumele Gree (e pe locuri fruntașe când vine vorba despre vânzarea de aparate AC) și de un montaj ca la carte. Dacă nu cunoașteți pe nimeni să vă monteze aparatul atunci recomand să apelați la acest serviciul de montaj aer condiționat. În plin sezon montajul poate să dureze și 15 zile lucrătoare.

Te-ar mai putea interesa