Gorenje WS62SY2W, mașina de spălat rufe

Mașina de spălat rufe Gorenje WS62SY2W in seria Simplicity e o alegere destul de bună ținând cont că spală destul de bine, cam 6 kg și cu un consum redus de energie. Nu trebuie neglijat faptul că e oferită de un brand foarte cunoscut și experimentat. Mai trebuie adăugat și faptul că arată destul e bine și designul e destul de ergonomic. Dacă nu vă place că are o capacitate de spălare prea mică, atunci vă recomand un model cu capacitate de până la 8 kg care costă și ceva mai mult. Alternative există, chiar și cu încărcare verticală doar că nu sunt chiar identice. Îmi place pe alb iar dacă vreți o altă culoare, există serii cu modele multicolore dar care nu sunt chiar accesibile.

Pe partea de dotări stă destul de bine, motiv pentru care voi face o listă cu ele mai jos. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

Din poza de sus se poate observa că are încărcare frontală iar capacitatea maximă e de 6 kg, deci nu e recomandat să o depășiți. Există programe mai scurte care pot fi ideale în situațiile în care vreți să spălați mai puțin. Are un ecran LED util dar nu se compară cu un LCD generos pe care se pot observa diverse.

Pe partea de centrifugare e are 1200 RPM, de aceea a primit și o clasă de eficiență bună. La consum, clasa energetică A+++ e cea mai bună de pe piață și evidențiază eficiența mașinii. Asta presupune că într-un program standard de spălare consumul e de circa 0.55 kWh. Pe partea de programe are: prespălare, înmuiere, extra-clătire, stoarcere etc. Poate fi un model Slim, adică îngust, deoarece adâncimea e de doar 44 cm. Deci veți economisi spațiu ca și cu o mașină de spălat cu încărcare verticală. Are tehnologii ca Use Logic, DSS (economisire detergent), UCD (blocare ușă și rece) etc.

Plusuri: spală eficient, fiabilitate ridicată, îngustă arată bine, ușor de folosit, compactă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Gorenje WS62SY2W poate fi cea mai bună alegere dacă sunteți fan al acestui brand, vă convin caracteristicile principale și dacă nu vreți ceva mai performant.

Te-ar mai putea interesa