Gorenje WS60SY2W, mașină de spălat de 6kg

Gorenje WS60SY2W e un aparat electrocasnic fiabil dar și performant în acest buget. Arată bine și panoul de control e realizat destul de bine, astfel că nu trebuie să dețineți multe cunoștințe pentru a-l folosi. Ca și caracteristici speciale are: DSS, program eco, protecție pentru copii, UseLogic, design slim și dispersor pentru detergent. DSS e o tehnologie prin care se economisește detergentul, astfel se economisesc bani și se protejează mediul înconjurător. E nevoie de protecție pentru copii pentru cei care au o mașină cu control electronic. UseLogic optimizează programele pentru economisire de bani și resurse, iar rezultatele sunt la fel de bune.

Un model cu design slim sau îngust e perfect, deoarece ocupă puțin spațiu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina
Mașina

E o mașină de spălat cu încărcare frontală cu capacitate de 6kg. Deci puteți spăla destul de multe rufe și nu recomand să încărcați mai multe rufe. Puteți introduce chiar și mai puține rufe, dar trebuie să alegeți un program mai scurt. Având în vedere că e un model slim, adâncimea aparatului e de 44 cm. Dispune de un afișaj LED că doar are control electronic. Pe partea de stoarcere are o centrifugare de 1000 RPM.

La capitolul eficiență are clasa A+++ la consumul de energie. Asta înseamnă că e undeva la 0.55 kWh într-un program standard. E un consum foarte mic comparativ cu alte aparate. Programele de spălare sunt multe și diversificate: extra clătire, prespălare, înmuiere, bumbac, spălare manuală etc. Pe partea de funcții și siguranță are: detectare automată a cantității (se ajustează programul), diagnostic service, setarea temperaturii, Use Logic, control al nivelului apei, Carbotech etc.

Puteți selecta și centrifugarea ori alegeți un program cu centrifugare redusă. Programarea întârziată e o funcție standard, deci o veți găsi la multe alte mașini. Deci se poate alege timpul de pornire în cazul în care nu aveți timp să scoateți rufele.

Plusuri: ocupă puțin spațiu, tehnologii care fac mașina mai eficientă, consum mic de energie, multe programe, e ieftină și fiabilă.
Minusuri: nu prea are.

Gorenje WS60SY2W e o alegere foarte bună pentru cei care nu au avut o mașină așa de performant, iar dacă vă gândiți să luați și un uscător eu aș alege o mașină cu centrifugare mai bună. Spun asta deoarece rufele trebuie să fie bine stoarse pentru a fi introduse în uscător (dacă vă interesează să obțineți rufe bine uscate).

Te-ar mai putea interesa