Gorenje WS53145

Update:

Dacă te interesează un model nou de mașină de spălat atunci îți recomand acest Gorenje WS53145 deoarece în momentul de față nici nu costă prea mult (în opinia mea) deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primești un electrocasnic de tip mașină de spălat rufe care are clasa de eficiență energetică A+, o capacitate de încărcare medie și un nivel de zgomot scăzut.
Deoarece are o capacitate de încărcare de undeva la 5 kilograme se poate vedea că nu e tocmai un model pentru o familie mare, dar se poate face compromisul de a spăla de mai multe ori într-o zi… în cazul în care nu vă ajung banii.

Aspect

E un electrocasnic clasic pe alb care are niște dimensiuni normale, iar acest lucru poate fi văzut mai bine din imaginea de alături. Vine cu un panou de comandă destul de modern, iar acest lucru e datorat faptului că are un ecran care afișează diferite informații cum ar fi timpul rămas și etapele de spălare.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

Modelul de față e unul nou care beneficiază de o viteză de centrifugare de 1400 rotații pe minut. Astfel, sunteți siguri că rufele sunt spălate ca la carte, iar la acest lucru are o contribuție și eficiența la spălare clasa A. Consumul de resurse nu e prea mare deoarece într-un program standard consumă 45 litri de apă și 1.95kWh de curent.

Păreri pro şi contra

Pro: stă foarte bine pe partea de eficiență; prețul de achiziție nu e deloc mare, iar în momentul de față e disponibil la reducere; garanția e una minimă de 2 ani, dar în opinia mea nu cred că o să apelați vreodată la ea deoarece aparatul are o construcție solidă (cuvă din carbotech și tambur din inox).
Contra: nu știu să vină cu Fuzzy Logic.

Concluzie

Dacă ești căutarea unei noi mașini de spălat atunci acest model ar fi unul pentru tine. Nu costă deloc mult și vine la un preț excelent. intră în categoria mașinilor clasice deoarece nu vine cu ceva care modern cum ar fi Eco Bubble, Diamond Drum etc, dar tot e un aparat bun și ușor de folosit de oricine.

Te-ar mai putea interesa