Gorenje WS50129P

Mașina de spălat rufe Gorenje WS50129P e un model noul al anului 2012 care se laudă cu cele 1200 rotații pe minut și economia la curent. Deoarece e foarte economică (din punct de vedere energetic) a primit clasa de eficiență energetică A++. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pa acești bani primești un aparat electrocasnic de îndelungă folosință care are 5 ani garanție, însă disponibilitatea promoției trebuie urmărită aici.

Poze

Aspectul e unul plăcut, iar în partea superioară se poate vedea că are un panoul de comandă destul de bine realizat, iar butoanele care comandă aparatul sunt bine documentate. Are și un ecran LCD pe care pot fi urmărite diferite informații. Aparatul e unul de culoare albă, iar dimensiunile sale sunt normale.

Aparatul

Specificaţii tehnice

Gorenje WS50129P e un electrocasnic despre care multă lume probabil că ar spune că e slim deoarece are o lățime mică. Stă bine pe partea de centrifugare deoarece are 1200 rotații, iar clasa de centrifugare e B, dar nu ar trebui să vă deranjeze acest lucru deoarece e o mașină destinată familiilor mici și asta pentru că are o cuvă care suportă maxim 5 kilograme de rufe. E și un aparat electro silențios deoarece la centrifugare nu produce mai mult de 70 decibeli ceea ce e sub zgomotul produs de un aspirator.

Păreri pro şi contra

Pro: e slim și asta înseamnă că poate fi pusă chiar și încăperi mai mici fără a ocupa prea mult spațiu; raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun și asta deoarece vine cu multe programe utile printre care se numără și cel de prespălare; garanția e de 5 ani, dar trebuie verificat dacă mai e valabilă oferta și dacă nu e tot de 2 ani cum ar fi normal.
Contra: nimic.

Concluzie

Gorenje WS50129P e un aparat foarte bun care e realizat de un brand de nota 10 care se laudă că realizează doar produse premium. Adevărul e că aparatul arată premium, iar eficiența sa ne demonstrează că nu doar arată, ci și e premium. Utilizarea sa nu e complicată chiar dacă panoul de comandă pare stufos (pentru unele persoane), iar dacă nu vă descurcați atunci puteți consulta manualul cu instrucțiunile de utilizare.

Te-ar mai putea interesa