Gorenje WS41081, mașina spălat Slim

Mașina de spălat Slim Gorenje WS41081 e cel mai accesibil model de la acest producător și care are o viteză de centrifugare de 800 RPM, o capacitate de 4.5 kg, clasa de eficiență energetică A și afișaj LED. Chiar dacă nu e foarte performantă, ideală pentru cei ce vor o mașină simplă, eficientă și să nu vină cu cine știe ce tehnologii. Am observat că e un model îngust (Slim) și deci adâncimea sa măsoară doar 44 cm (e cu circa 15 mai îngustă). Se adresează celor care au o încăpere mică și nu doresc o mașină care să stea în cale. Nu consider că un model cu încărcare superioară ar fi mai bun deoarece lățimea sa e mai mică și nu și adâncimea. În rest are toate dotările standarde de care aveți nevoie. WS41081 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Capacitatea sa de încărcare e de 4.5 kilograme iar pentru că vine cu Use Logic, durata programului dar și resursele necesare se vor ajusta în funcție de cantitatea de rufe introdusă. Clasele de eficiență sunt: energetică A, la spălare A și la centrifugare C. Acestea rezultă din caracteristicile sale tehnice. Într-un program normal (cu 4.5 kg de rufe) sau standard consumul său ajunge undeva la 44 litri de apă iar consumul energetic ajunge la 0.85 kWh. Are 15 programe de spălare: prespălare, spălare lână (manuală), sintetice, bumbac, consum redus de energie, delicate și câteva programe speciale (clătire, înmuiere, stoarcere).

La capitolele siguranță și funcții Gorenje WS41081 are: Use Logic, Super Silențios, selector centrifugare, sistem de control al stabilității, diagnostic, protecție împotriva inundațiilor etc. Deci puteți ajusta chiar și viteza de centrifugare fie că doriți să termine mai repede programul de spălare fie că doriți să economisiți curent. Faptul că are sistem de control al stabilității, nivelul de zgomot e redus deoarece încărcătura e distribuită uniform.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model îngust și deci ocupă puțin spațiu, în timpul spălării e foarte silențiosă chiar dacă e vorba de un model foarte compact, e ușor de folosit în special că nu prezintă prea multe butoane etc.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez deoarece e destul de accesibilă.

Concluzie

Acest Gorenje WS41081 e recomandarea mea de la acest producător și în acest buget dar nu se poate compara cu modelele mai performante și care bineînțeles costă mai mult, dar pentru o persoană cu puține pretenții, e mașina de spălat ideală.

Lasă un comentariu