Gorenje WS40129

Mașina de spălat rufe Slim Gorenje WS40129 face parte din categoria celor compacte (Slim) având o adâncime de 44 cm. Deci poate fi instalată oriunde fără ca să deranjeze. Trebuie să mai adaug că are o capacitate de 4.5kg, 1200RPM, eficiență A+, ecran LED și e pe alb. Chiar dacă nu poate spăla cantități mari, e eficient și nu ocupă mult spațiu. Se adresează celor care nu au o locuință prea spațiosă și nu ar dori un model cu încărcare superioară deoarece nu e la fel de performant ca și unul cu încărcare frontală. Are un design simplu și plăcut în același timp (butonul pentru programe e situat în partea centrală iar alături e ecranul LED pe care se poate observa viteza de centrifugare aleasă dar și alte informații). O alternativă mai accesibilă dar care e tot de tip Slim e WS40109. Eu însă vă recomand pe acesta datorită vitezei de centrifugare mai mare. WS40129 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Așa arată din lateral

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații

Specificații tehnice

E o mașină cu încărcare frontală și suportă o cantitate de cel mult 4.5 kilograme, iar datorită sistemului Use Logic, nu trebuie să vă faceți griji dacă introduceți o cantitate mai mică. Spun asta pentru că detectează automat nivelul de apă iar nivelul de apă e și el corespunzător. Deci programul de spălare va ține cam jumătate dacă introduceți de exemplu 2-2.5 kilograme de rufe. Clasele de eficiență sunt destul de bune deoarece are eficiență energetică A+, la centrifugare B și la spălare A. Se poate observa și în consumul său anual de 154 kW/h. În jurul butonului central se poate observa că vine cu un număr mare de programe de spălare – 15. Acestea sunt: prespălare, spălare lână (manuală), sintetice, bumbac, ușor de călcat, consum redus, mic și delicate.

Pe partea de siguranță și funcție Gorenje WS40129 are: tehnologia Use Logic, control al nivelului de apă, programare întârziată (amânare pornire – cel mult 24 de ore), protecție împotriva inundațiilor, control al balansului, motor universal și Carbotech.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e silențioasă, are un aspect plăcut cu suprafețe lucioase, e o mașină de tip Slim, eficiență A+, poate face față unei cantități de 4.5 kilograme și are un preț atractiv.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Chiar dacă Gorenje WS40129 nu poate spăla cantități impresionate de rufe (se datorează faptului că e mai compacte decât altele), își face bine treaba iar programarea întârziată e un alt plus al ei deoarece puteți controla când să spele (de exemplu: o puteți seta să spele de dimineață pentru ca apoi să puneți rufele la uscat).

Click aici pentru mai multe păreri
{ 0 comentarii … adaugă unul acum }
Adaugă un comentariu