Gorenje WS40129

Mașina de spălat rufe Slim Gorenje WS40129 face parte din categoria celor compacte (Slim) având o adâncime de 44 cm. Deci poate fi instalată oriunde fără ca să deranjeze. Trebuie să mai adaug că are o capacitate de 4.5kg, 1200RPM, eficiență A+, ecran LED și e pe alb. Chiar dacă nu poate spăla cantități mari, e eficient și nu ocupă mult spațiu. Se adresează celor care nu au o locuință prea spațiosă și nu ar dori un model cu încărcare superioară deoarece nu e la fel de performant ca și unul cu încărcare frontală. Are un design simplu și plăcut în același timp (butonul pentru programe e situat în partea centrală iar alături e ecranul LED pe care se poate observa viteza de centrifugare aleasă dar și alte informații). O alternativă mai accesibilă dar care e tot de tip Slim e WS40109. Eu însă vă recomand pe acesta datorită vitezei de centrifugare mai mare. WS40129 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată din lateral

Specificații tehnice

E o mașină cu încărcare frontală și suportă o cantitate de cel mult 4.5 kilograme, iar datorită sistemului Use Logic, nu trebuie să vă faceți griji dacă introduceți o cantitate mai mică. Spun asta pentru că detectează automat nivelul de apă iar nivelul de apă e și el corespunzător. Deci programul de spălare va ține cam jumătate dacă introduceți de exemplu 2-2.5 kilograme de rufe. Clasele de eficiență sunt destul de bune deoarece are eficiență energetică A+, la centrifugare B și la spălare A. Se poate observa și în consumul său anual de 154 kW/h. În jurul butonului central se poate observa că vine cu un număr mare de programe de spălare – 15. Acestea sunt: prespălare, spălare lână (manuală), sintetice, bumbac, ușor de călcat, consum redus, mic și delicate.

Pe partea de siguranță și funcție Gorenje WS40129 are: tehnologia Use Logic, control al nivelului de apă, programare întârziată (amânare pornire – cel mult 24 de ore), protecție împotriva inundațiilor, control al balansului, motor universal și Carbotech.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e silențioasă, are un aspect plăcut cu suprafețe lucioase, e o mașină de tip Slim, eficiență A+, poate face față unei cantități de 4.5 kilograme și are un preț atractiv.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Chiar dacă Gorenje WS40129 nu poate spăla cantități impresionate de rufe (se datorează faptului că e mai compacte decât altele), își face bine treaba iar programarea întârziată e un alt plus al ei deoarece puteți controla când să spele (de exemplu: o puteți seta să spele de dimineață pentru ca apoi să puneți rufele la uscat).

Te-ar mai putea interesa