Gorenje WS40125, mașină spălat rufe Slim

Mașina de spălat rufe Slim Gorenje WS40125 e recomandarea mea pentru cei care nu dispune de o baie prea spațioasă și deci au nevoie de o mașină compactă dar nu cu încărcare superioară. Mai precis, acest WS 40125 are o adâncime de numai 44 cm adică e cu 16 cm mai îngustă. Acest aspect i-a micșorat capacitatea maximă de spălare dar nu și eficiența. Aici vorbim despre tehnologia sau sistemul Use Logic care detectează automat cantitatea de rufe introdusă în aceasta. E vorba de un model cu centrifugare e 1200 RPM, capacitate de 4.5 kilograme, eficiență clasa A și culoare pe alb. Deci e un model obișnuit cu performanțe modice și care merită încercat. WS40125 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

După cum am precizat sus, capacitatea sa de încărcare e de 4.5 kilograme iar datorită sistemului Use Logic, puteți spăla chiar și cantități mai mici de rufe deoarece programul se va ajusta. Deci puteți spăla fără proleme chiar dacă nu ați adunat vreo 4 kilograme de rufe. Viteza sa de centrifugare de 1200 RPM poate fi chiar și diminuată manual cu ajutorul butonului dedicat, iar dacă alegeți programul corespunzător nu veți avea probleme cu acesta. Pe partea de eficiență Gorenje WS40125 vine cu clasa energetică A, clasa la spălare A și la centrifugare B. Consumul ei într-un program clasic e undeva la 0.85 kW iar anual e de 7400 kW.

Ca oricare altă mașină și aceasta dispune de 15 programe de spălare: spălare lână (manuală), prespălare, sintetice, bumbac, consum redus energie, ușor de călcat, delicate, mix și câteva speciale (rotire puls, stoarcere, înmuiere, clătire). Deci aveți din ce alege și nu cred că-i lipsește vreun program. Pe partea de siguranță și funcții are: protecție împotriva inundațiilor, selector centrifugare, selector temperatură etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e destul de silențioasă în timpul spălării, îngustă deci ocupă puțin spațiu, detectează automat încărcătura, control automat al nivelului de apă, Carbotech și e o fiabilă.

Minusuri: nu vine cu programare întârziată sau amânare pornire.

Concluzie

Gorenje WS40125 e o mașină de spălat cu un design simplu și plăcut în același timp. Chiar dacă la capitolul funcții nu vine cu toate funcțiile posibile, vine cu cele standarde care vă pot fi de folos de fiecare dată când o folosiți. O recomand celor care vor un aparat compact pentru spălarea rufelor, eficient și fiabil. Acest producător le oferă pe toate indiferent pentru care model optați și deci nu veți de greș.

Te-ar mai putea interesa