Gorenje WD94141, mașină cu uscător integrat

Gorenje WD94141 este un aparat multifuncțional sau 2 în 1 întrucât vine cu uscător integrat. Această mașină de spălat are o eficiență energetică A-30% valabilă pentru spălare, lucru care e foarte bun pentru un aparat care are 1400 rotații și o capacitate de 9 kilograme.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe banii acetia primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care e ușor de utilizat. Pentru a prinde o ofertă bună vă recomand să profitați de buy back dacă mai e valabil.


Caracteristici

Modelul de față vine cu o capacitate de 9 kilograme la spălare și 6 la uscare. Eu zic că este vorba despre niște capacități mai mult decât decente pentru a ne face treba bine.
Cele 1400 rotații sunt suficiente pentru a stoarce rufele înainte de uscare, iar în acest fel uscarea se va face rapid.
Consumul de curent pentru uscare e mic, iar din această cauză clasa de eficeință energetică în acest caz e B.
E un aparat construit în jurul unor piese robuste. De exemplu, rezistența e una Dura Heat care are protecție împotriva supraîncălzirii și un design nou.
Vine cu ceva gen Fuzzy Logic numit Total Weight Control care presupune că aparatul are senzor care ajustează diferiți parametri de spălare așa încât consumul de curent și apă să fie minimal.

Păreri pro și contra

Apreciez la acest model că nu ocupă prea mult loc, are o viteză mare pentru centrifugare, vine cu ceva similar Fuzzy Logic, are un număr mare de programe, nivelul de zgomot e unul nu prea mare.
Contra achiziției acestui model ar fi că nu are o clasă de eficiență energetică superioară. Nu e nici slim, însă încă nu am întâlnit mașină de spălat slim cu uscător integrat.

Concluzie

Deci, dacă ești interesat de un aparat de tipul mașină de spălat rufe cu o capacitate mare și care să nu coste o avere atunci îți recomand modelul de față.
Brandul Gorenje e unul sloven, iar produsele sale sunt unele premium.
Fiabilitatea acestui aparat e una bună întrucât are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la maxim 4.

Lasă un comentariu