Gorenje WA72SY2W, mașină clasa A+++

Gorenje WA72SY2W e o mașină de spălat rufe care o capacitate de 7 kilograme și 1200 rotații pe minut care garantează că o să puteți spăla multe rufe într-un timp scurt și cu resurse puține. Clasa energetică A+++ e datorată în mare parte faptului că în program standard are un consum de 0,67 kwh.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e realizat din materiale foarte rezistente. De exemplu, tamburul e unul din inox, iar cuva e din carbotech (un fel de plastic).
Dacă vă uitați foarte atent la imaginea de alături atunci o să vedeți că are un panou de comandă relativ ușor de utilizat deoarece e dotat cu puține butoane. Nu are ecran, dar afișarea se face cu ajutorul LED-urilor.

Mașina
Mașina

Pe partea de specificații se poate lăuda cu capacitatea mare de încărcare de 7 kilograme, diferite programe de spălare și detectare automată a cantității (Fuzzy Logic – acea caracteristică despre care putem spune că e una dintre cele mai utile lucruri inventate la mașinile de spălat moderne; în detaliu pot spune despre acest model că e unul care are niște senzori care detectează automat cantitatea de rufe și în felul acesta adaptează apa și ce mai trebuie adaptat). E foarte interesant că la un cost de sub 2000 lei întâlnim un aparat de acest gen cu caracteristici premium. Caracteristici care te vor ajuta în principal să faci economii de resurse.

Plusurile acestui model ar fi prețul de achiziție mic, că nu arată rău și dotările care ajută la o spălare eficientă (din punct de vedere al consumului de resurse, dar și al calității spălării).
Contra achiziției ar putea fi lipsa EcoBubble, dar are ceva oarecum similar – programul Eco 30 grade care ajută la o spălare cu un consum mai mic de curent.

De final pot să spun despre acest model că e unul foarte bun deoarece nu doar arată bine, ci și se comportă foarte bine indiferent ce program alegeți pentru spălare.
Nici nu are un nivel de zgomot prea mare deoarece la spălare are 59 decibeli, iar la centrifugare are 74 decibeli.

Te-ar mai putea interesa