Gorenje WA72SY2B, mașină de spălat neagră

Gorenje WA72SY2B e o mașină de spălat rufe ceva mai deosebită decât altele și se poate observa ușor. O parte din caracteristicile sale speciale sunt următoarele: protecție pentru copii, DSS (sistem de economisire a detergentului), UseLogic, dispersor ceva mai deosebit decât la alte mașini și altele. Pe partea de centrifugare putea sta mai bine în special dacă aveți un uscător și vreți rufe mai bine stoarse. Oricum, uscătoarele au programe inteligente care se adaptează și care oferă rezultate optime în cele mai multe cazuri. Arată destul de bine în special într-o baie sau încăpere unde ați pus gresie neagră.

O puteți folosi destul de ușor având în vedere că sunt prezente destul de multe informații și pictograme pe panoul său de control. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

Încărcarea acestui aparat se face frontal și e bine să nu depășiți cantitatea de 7 kg. E dotată cu un ecran LED pe care se poate supraveghea mai bine programul de spălare/ Are o centrifugare de 1200 RPM, clasă energetică A-30% și la spălare destul de bună. Consumul de energie e de 0.67 kW/h într-un program standard.

Ca și programe, mașina are următoarele: extra-clătire, prespălare, spălare manuală, bumbac și altele. Pe partea de funcții și siguranță are: setarea temperatură, Use Logic, Aqua Stop, selector centrifugare, autodiagnosticare, motor universal și altele. Bineînțeles, în timpul centrifugării e mai zgomotoasă și doar în timpul spălării e silențioasă. Oricum, nu e genul de aparat care să-l folosiți tot timpul dar poate fi util pentru cei ce vor să spele mult și eficient. Tamburul e din inox ca la restul, iar finisajul exterior e pe negru cum se poate observa mai sus.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, capacitate mare de încărcare, consum mic, design pe negru și altele.
Minusuri: nu e chiar accesibilă.

Gorenje WA72SY2B e o mașină ceva mai specială cu tehnologii moderne și inteligente (majoritatea adaptează programele și cresc eficiența aparatului). Nu sunt multe mașini pe negru sau pe inox, majoritatea sunt pe alb. Nu cred că are o așa de mare importanță culoarea că doar nu o veți pune în bucătărie sau undeva la vedere.

Te-ar mai putea interesa