Gorenje WA72145RD

Mașina de spălat rufe Gorenje WA72145RD e una dintre puținele modele pe culoare roșie și care are caracteristici tehnice decente: viteză de centrifugare de 1400 RPM, 7kg și clasa A+. Având în vedere că e roșie, se adresează gospodinelor și poate fi un cadou perfect. Pe partea de eficiență are doar A iar la consum energetic are chiar și A+. Vine și cu câteva tehnologii utile: Use Logic, Super Silent+ și diagnostic service. Acestea vă ajută zi de zi, economisind energie și timp. Finisajule e excelent deoarece suprafețe sunt lucioase iar butoanele sunt ergonomic amplasate. WA72145RD are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
De aproape

Specificații tehnice

Are încărcare frontală, ecran LED și un hublon care se deschide la 180. Nu e vorba de un model Slim deoarece are o lățime și o lungime de 60cm. Pe partea de eficiență are clasa A+ la energie, A la centrifugare (stoarcere) și A la spălare. Poate spăla până la 7 kilograme de rufe (deci spălată și mai puțin de 7 kg), iar datorită tehnologiei inteligente Use Logic, veți economisi timp și bani. Spun asta pentru că se adaptează singură datorită unor senzori. Bineînțeles, temperatura și viteza de centrifugare pot fi reglate cu ajutorul butoanelor din dreapta.

Selectarea programelor se face cu butonul obișnuit, adică cu cel din mijloc. O parte din caracteristicile sale deja le și cunoașteți: centrifugare de 1400RPM, 7kg, Clasa A+ etc. Dar e foarte importată și funcționalitatea sa. Dacă ar fi să fac o listă cu programele sale de spălare, aceasta ar fi: prespălare, bumbac, sintetice, spălare manuală, delicate, lână etc. Pe partea de funcții și siguranță are: programare întârziată, protecție împotriva inundațiilor, semnalizare sonoră la finalizare program, selector centrifugare etc. Dimensiunile sale nu diferă cu ceva față de oricare altă mașină, iar nivelul de zgomot în timpul spălării e destul de redus.

Gorenje WA72145RD e o mașină de spălat bună cu caracteristici potrivite (dacă e să luăm în considerare prețul).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine într-o culoare rar întâlnită, consum redus de resurse, vine cu multe programe și funcții, ușor de folosit și fiabilitate crescută.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Gorenje WA72145RD e un aparat electrocasnic mare și performant care necesită un spațiu mare de depozitare. Poate fi pus fie în baie sau într-o cameră camere nu o prea folosiți. Alternative sunt suficiente deoarece nu e vorba de o mașină prea accesibilă dar nici scumpă.

Te-ar mai putea interesa