Gorenje WA6129

Mașina de spălat rufe Gorenje WA6129 e o un aparat electrocasnic modest care nu trebuie să-l neglijați deoarece poate spăla până la 6 kilograme de haine, are clasa A+ și 1200 RPM. Nu e un model îngust sau de tip slim deoarece lățimea și adâncimea sa sunt de 60cm (cele înguste au o adâncime de circa 45 cm). Dacă aveți un spațiu mic în locuință și doriți o soluție compactă, atunci aveți de ales între două modele: cu încărcare verticală sau cu SLIM cu încărcare frontală. Bineînțeles performanțele sunt afectate dar cu mult. Acest model nu vine cu multe tehnologii deoarece are un preț atractiv, dar are Use Logic. WA6129 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Dacă nu vă puteți împăca cu mașinile de spălat cu încărcare verticală, nu văd de ce nu ați opta pentru acesta. Use Logic e o tehnologie care reduce consumul de apă și energie în timpul spălării datorită unor senzori. Astfel, timpul de spălare e mai scurt și veți obține cele mai bune rezultate la un cost redus. Clasele sale sunt conforme cu caracteristicile tehnice. Clasa energetică A+ se datorează consumului energetic de doar 202 kWh/an, clasa A la spălare se datorează cantității de 6 kilograme iar clasa B la centrifugare vitezei de centrifugare de 1200 RPM. Are un ecran LED de dimensiuni mici care e de folos deoarece oferă informații despre stadiul programului. Acel ecran a devenit o dotare standard pentru mașini deoarece a denit utilă pentru orice tip de utilizator.

Dintre programele sale, amintesc câteva: mix, delicate, ușor de călcat, sintetice, bumbac, spălare lână etc. Chiar dacă are programe presetate, puteți seta centrifugarea prin intermediul unui buton dar și să amânați pornirea. Pe partea de siguranță Gorenje WA6129 are chiar și protecție pentru inundații, astfel nu trebuie să vă faceți griji.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum modest de energie, e accesibilă, Use Logic, ușa e suficient de mare, are un aspect plăcut cu finisaj lăcuit (deci nu se va decolora cu timpul și curățarea sa e foarte ușoară) și e ușor de folosit în special că nu are multe butoane.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest Gorenje WA6129 e un aparat electrocasnic nou și reușit deoarece raportul eficiență/preț e foarte bun. Face parte din cele mai bune modele de pe piață la un buget cu 1500 lei și e realizată doar din materiale de bucă calitate.

Te-ar mai putea interesa