Gorenje WA610SYW, mașină de spălat cu multe funcții

Gorenje WA610SYW e un aparat electrocasnic reușit dacă vă interesează funcționalitatea dar și eficiența. Performanțele ei nu sunt prea mari ci mai degrabă modeste pentru o mașină de spălat rufe în acest buget. E un model destul de nou, motiv pentru care se va mai ieftini pe parcurs. Oferă un mod prin care puteți economisi energie – Eco (prin acesta se reduce temperatura de la 40 de grade la 30). Deasemenea are și un sistem de economisire a detergentului – DSS. Dar nu trebuie neglijat nici UseLogic, care optimizează programul de spălare pentru a se consuma o cantitate corespunzătoare de resurse. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e simplu și plăcut, dar aș fi preferat un ecran digital mai mare deoarece un ecran mai mare oferă mai multe informații. Și așa puteți seta după preferințe temperatura ori centrifugarea.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate maximă de încărcare de 6 kg care trebuie respectată, însă puteți spăla și cantități mai mici de rufe deoarece are funcții de ajustarea a programului. Nu trebuie neglijate și celelalte clase de eficiență: C la centrifugare și A+ la consum de energie. Deci putea fi mai performantă pe partea de stoarcere, dar și așa nu e nevoie de performanțe mai mari dacă nu aveți și un uscător. Așa le puteți pune la uscat unde doriți (pe balcon, în curte etc). Însă dacă aveți un uscător vă recomand o mașină care poate să stoarcă ceva mai bine.

Consumul de energie se situează undeva la 0.66 kWh într-un program obișnuit și ține de setările făcute. Are un număr mare de programe și nu cred că-i lipsește vreunul din cele standard. Pe partea de funcții și siguranță are: selector centrifugare, Carbotech, amânare pornire, sistem de control al stabilității și multe altele. Designul e reușit având în vedere că panoul are puține butoane, adică nu necesită prea multe cunoștințe.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: multe funcții și tehnologii utile, destule programe de spălare din care puteți alege, performanțe decente, fiabilitate crescută și consum corespunzător de energie.

Minusuri: putea fi ceva mai accesibilă.

Concluzie

Acest model Gorenje WA610SYW e o alegere bună chiar dacă nu e una Slim, adică să fie mai îngustă. Spre deosebire de multe mașină de spălat în acest buget, aceasta oferă mult mai multe caracteristici speciale. Alternative sunt multe având în vedere cât costă dar nu cred că veți găsi o mașină la fel de dotată ca și aceasta.

Te-ar mai putea interesa